Ja nie mam odebranej jeszcze z Figi ale nie mam auta. Może przyjaciółkę poproszę to mi odbierze
Ja nie mam odebranej jeszcze z Figi ale nie mam auta. Może przyjaciółkę poproszę to mi odbierze
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
Mam pytanko jak w tytule, bo myślę nad zakupem, ale muszę jakoś przekonać też mężaNa razie używamy miseczki plastikowej, ale często wyłuskuje się mi spomiędzy nóg i są wpadki
Do jakiego wieku, z waszego doświadczenia posłuży taki nocniczek?
I ile on waży mnie więcej?![]()
Poszukuję takiego lub podobnego małego, okrągłego. Szukam, szukam, może nie wiem gdzie szukać. Na allegro brak. Będę wdzięczna za wszelkie informacje. A może ktoś stworzy taką listę sklepów, gdzie można zakupić taki nocniczek, podobną do tej z pieluszkami...
A jeśli temat nie w tym miejscu to przepraszam.
U mnie za chiński nocniczek do EC robi wiaderko do piasku, widzę nawet pewną przewagę w postaci uchwytu do przenoszenia![]()
u nas za taki nocniczek robiło wiaderko do piasku (pewnie cięzko kupić odpowiednie teraz bo nie sezon niestety) oraz "miska" z tesco (ktoś kiedyś polecał i wtedy zdjęcie było)- kształt i rozmiar idealny, na dziale "kuchennym", za niecałe 4 zł![]()
kasia, mama trójki ('99, '01, '07)
Taką miskę z tesco (podobną do takiej od miksera tylko troszkę mniejszą) to my też mamy i używamy. Ale jak gdzieś patrzyłam na zdjęcia dzidzi na chińskim nocniczku właśnie, to pomyślałam sobie, że może byłoby wygodniej.A może nie ma co kombinować i zmieniać na siłę skoro Dzidzia się przyzwyczaiła
ale wielkie dzięki za odpowiedzi
Hej, witam po długiej nieobecności (około dwuletniej).
Przy pierwszych nocnikowych zakupach kupiłam jeden, zapłaciłam ale już nie odebrałam bo forum uległo zmianie, miałam problemy z logowaniem, rejestracją ponowną. Potem wiele zmian życiowych itd, na długo zapomniałam o forum, dopiero dzisiaj udało mi się odzyskać dostęp.
Przeleciałam cały temat i nie widzę żeby ktoś się odzywał w sprawie dodatkowego. Czy ktoś wie co się mogło z nim stać? Może ktoś inny dostał/kupił? Wiem, że minęła kupa czasu ale może jest jeszcze szansa?
gdzie taki nocnik chinski można kupić??bo wysadzanie do zlewu, mało wygodne i dla mnie i dla Ani
Ja mogę polecić nocnik Baby bjorn. Drogie ustrojstwo, ale posłuży na długo. Ma wyjmowany wkład, który na początku może posłużyć maluszkowi do pierwszego wysadzania. Starszemu dziecku posłuży już pełna wersja, a wyjmowany środek ułatwi opróżnianie tronu.Do tego otwór nie jest duży, więc maluch nie wpada do środka a stabilnie siedzi. Ja kupiłam go, gdy mały miał ok. 10 miesięcy i był ok, zwłaszcza, że on z wagi piórkowej (ważył wówczas ok. 8 kg), więc pupcię ma chudą. Stabilny, wygodny bo ma wysokie okarcie i wysoki ogranicznik między nózkami, nie ślizga się, bo ma abs-y w podstawie. Naprawdę super.
http://www.scandinavianbaby.pl/produ...-czerwony.html
SyneK. VIII'10
"Zarodek płci męskiej staje się człowiekiem po 40 dniach, zarodek żeński po 80. Dziewczynki powstają z
uszkodzonego nasienia lub też w następstwie wilgotnych wiatrów."
[Św. Tomasz z Akwinu (1225-1274 r.) - Ojciec Kościoła Katolickiego]
Ostatnio widzialam nocnik o identycznym ksztalcie w sklepie ze sprzetem do rehabilitacjiO taki:
http://allegro.pl/nocnik-sanitarny-z...593927277.html
też poluję na nocnik chiński, niestety bez efektów. Jak ktoś gdzieś natrafi dajcie znać![]()
mi się udało kupić przed porodemtu, na bazarku. Dopiero teraz zaczynamy go używać, choć nadal pusty jest
![]()
kupilam dzisiaju wiaderko piaskownicowe, co o tej porze roku jest prawie takim sukcesem jak nocnik chinskipoki co daj rade. moze jakies zbiorowe zamowienie na nocniki?
Ignaś 07.2013
Marynia 03.2015
Hela 03.2018
BLW = Bobas Lubi Wypaćkanie