Samuela! Wygląda fantastycznie? Jak na zdj? Oa w fiolet wpada? B. ciemna? To zdj. rozjaśnione?
Jutro moją zobaczę, ale ciekawa jestem czy taka ładna, jak Twoim zdj.!
Piękny SN stos. 4 dolne - piękności!
Zdjęcie jest z flashem, ale kolory oddaje dobrze. Nebula jest granatowa, tylko to jest taki hmm jasny granat, taki (jakkolwiek dziwnie to brzmi) głęboko niebieski. W fiolet nie wpada. Ale piękna jest bardzo.
Nebulą jestem zachwycona! Fantastyczna chusta, cudownie się wiąże, super zapach. Żałuję, że wzięłam tylko czwórkę, mogłam brać dłuższą, choć z drugiej strony na prosty plecak wystarczy spokojnie i do z dużym zapasem.
edit: jeśli ktoś chciałby krótszą Nebulę za dłużsża, a dokładnie 4 za 6, chętnie się wymienię i zwrócę różnicę w cenie. Moja Nebula kosztowała 119 funtów, szóstka pewnie o około 20 więcej.
Nebula i Aiko
Samuela piękny SNstosik![]()
o matko, kolor Nebuli jest idealny, już ją kochamtylko zapach tragiczny
![]()
A u mnie odwrotnieZapach jak to jedwab - fajny
Moja Nebula i afrodytki zawitały wczoraj. Po rozpakowaniu byłam tak rozczarowana kolorem Nebuli, że nawet nie chciało mi się pisać i cieszyć![]()
Miałam nadzieję, że dzisiaj spojrzę na nią przychylniejszym okiem i cóż, jest lepiej, ale oczekiwałam głębokiego granatu, a ona mega podobna do Alto Evendite
Ładna jest muszę przyznać, ale nie zakochałam się, przynajmniej na razie![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
Jedwabna Nebulajak można jej nie kochać
![]()
![]()
Nebulla to jest chyba dla mnie ideał Starry Night, bo normalnie rozgwieżdżone niebo jak żywe!
Nooo, faaaaajny jest....![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
Szczerze: nie podoba mi się, przynajmniej na fotkach. I dobrze![]()
moje vaniliowe różyczki dzisiaj przyleciałyale śmierdzą
trza teraz kupić pięęęęęękną farbkę do nich
Wy farbujecie swoje różyczki? Na jaki kolor?