a mi się Kamila i mały Marcel bardziej w zieleniach podobają![]()
![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
Ja powiele zachwyty tych co mają
Chusta jest przepiękna![]()
![]()
Jak tylko dotarła, a było to koło 19-stej dopiero, wylądowała w pralce i teraz się suszy, oby do jutra wyschła, bo strasznie chcę ją zamotać![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
Miałam wstawiać fotki, ale Kamila mnie przyćmiłaTwoje idealnie oddają kolor, co mi się nie udało.
Napiszę tylko, że chusta jest miękka (a motałam nówkę, więc po praniu powinna być mięciutka), sprężysta i taka (jakby to ująć?) miła w dotyku. Bardzo przyjemnie mi się motało. Absolutnie nie jest śliska, jak bambusy Natkowe.
Tylko... mając porównanie z Oschowymi lnami 50%, to ta mnie nośnością nie powaliła, nosi w porządku, ale wg mnie szmatanem nie jest.
Szmatanem na pewno nie jest, ale ja lubię bambusy oschowe za to, że są takie łatwe w obsłudze. Trochę taka chusta dla idiotów, co się łatwo daje motać.
Jest piękna i samowiążąca.I to wystarczy,żeby na razie została
Kamila![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Dokładnie, tego słowa mi zabrakło: samowiążąca
U mnie też zostaje, jest lekka, niezbyt gruba, w sam raz na lato. Nawet mojemu m się podoba, w przeciwieństwie do różyczek waniliowych![]()
No piekna, piekna w akcjiprzyznaje, ale ilez mozna miec chust?
![]()
![]()
Ja juz pomalu przekraczam limit.
ja tam na opak - chusta, chustą. Ale Kamila uuuuuuuuuuuuuwielbiam patrzeć na Ciebie w tej spódniczce - wyglądasz mega sexi!!!
kamila Marcel! pieknie wam!!!
moje juz prawie suche![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Kurdenie widzi mi się to srebro
czemu nie mogli zrobić niebiesko białej?
![]()
Odwołaj, odmów, rozmyśl sięmam mnóstwo chust, ale ta jest boska
![]()
![]()
żebyś póżniej nie żałowała
Moja już chyba też wyschła
Zamotałam jest niesamowita, Szymonek po 3 minutach już spał. Zdjęcia za chwilę wstawię
Nie szukaj dziury w całymjak Cię proszę kochana
gdyby nie to srebro, nie była by taka cudna
![]()
![]()
![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
chce ktoś zamienić swoją 5 na moje 4? Mam ciekawą wymiankę na widoku, ale babeczka chce 5, a nie 4...![]()