Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
ten kolor...
![]()
Chciałabym, chciała... chiałabym, chciała taką 4... ale powzdychać tylko mogę, bo mnie tam na pewno nie wylosują![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
ja pragne 3jeczki!
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
OMG !!!!!! Przecudna! Muszę muszę muszę ją mieć![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Mówię to ja, która nie lubi niebieskiego. Myślałam, że z lnem będzie, a tu bambus. Źle bardzo, bo lnu mam pod dostatkiem, a bambus oschowy chętnie bym wypróbowała
Ale i tak mnie pewnie nie wylosują.
(i po co ja kupiłam pierwszą Suryę...) Bambus! Chce ten bambus!
![]()
margaretka:
kto to wie
a bambusek ponoć nośny, czy się mylę![]()
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Kobitki, jakby któraś wylosowała 4, to pamiętajcie o mniedżemik domowy mogę wyslać w podzięce
![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
no w takiej odsłonie to ładne tototo
sie wylamie - bleee![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Kocham Oschowy bambus. SN Midnight to moja ukochana chusta, w żadnej innej tyle nie noszę, więc tą muszę mieć. Muszę, muszę. Tylko jak to zrobić?![]()
Będę losować, ale wiadomo jak to bywa.. więc jak coś to4,5,6
słoneczko na stronie
losowanie do jutra do 12 w południe czasu brytyjskiego
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)