Przyleciała właśnie. No nie wiem... Jakoś ten niebieski niekoniecznie. Ech jakoś nie mogę się z Oschą co do niebieskości zgrać. Ale słoneczko w sumie fajne.
Przyleciała właśnie. No nie wiem... Jakoś ten niebieski niekoniecznie. Ech jakoś nie mogę się z Oschą co do niebieskości zgrać. Ale słoneczko w sumie fajne.
Jakim cudem tak szybko do Ciebie dotarłamoja nawet u Niemców nie siedzi jeszcze... wysłana 30.05
Moja też wysłana 30 maja.
Na tulę mi się nie podoba słoneczko. Jakieś takie nie w moim stylu.
moja jutro będzie
Może jakieś foty zamotane wrzucicie?![]()
foty , foty, prosimy foty
ja juz doczekac sie nie moge![]()
Powinnyście się wstydzić! Takie nie motane foty wrzucacie! Wstyd!![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
Motałam dziś, ale wyszło mi jakoś ze słoneczkami po bokach, więc nawet zdjęcia nie robiłam. Kocham oschowy bambus! To zdecydowanie na ten moment mój ulubiony skład. A Surya fajniejsza od SN Midnight bo szersza. SNM jest wąska bardzo.
Jest i moja. Piękna, po prostu piękna!
Fotki w akcji później, bo w tej chwili Hanna zajada zupkę pomidorową![]()
Ja moge dodac kilka, choc fotki w akcji bardzo nieostre
![]()
Marcel 3 lata
ale ona pięknajuż się nie mogę mojej doczekać
a powiedzcie, jak ją prać? to nie dość, że mój pierwszy bambus, to jeszcze moja pierwsza oscha, więc tym bardziej się cykam, żeby nic jej się złego nie stałomożna w pralce, czy bambusy raczej tylko do ręcznego się nadają?
omatkoicórko!!!! Kamila! Ślicznie Wam!!!
Wasze w doręczeniu?moja jeszcze u Niemców
![]()