Nie no, chcę jedno, ale najpierw muszę zmacać wszystkie, żeby wybrać to najlepsze.
Marciula, całkiem przyjemny ten HarrisAle moje Kai i tak ładniejsze, ukochane i ha! wylosowałam sama zupełnie, a to też satysfakcja
I jakby to mój m powiedział: po co Wam 3 takie same chusty![]()
gdybym ja miała takie szczęście i wylosowała Kai
Może ze Skye się uda?oby. Trzy takie same?! Kai niemal zielony, Harris niebieski, a Skye granatowy! Ja nie rozumiem o co chodzi
![]()
Takie same ale inne
Też chcę mieć wszystkie trzy.
Czy ja mówiłam całkiem niedawno,że to wypłowiała szmata do mycia grobu![]()
I take it back![]()
![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
tak, tak było!ja też póki Oki nie zobaczyłam nie byłam ani trochę nim zainteresowana. A teraz?
![]()
W takim razie powodzenia! Której się uda najszybciej?![]()
w oczekiwaniu na Skye....
P.S. proszę o pomoc. Lepiej wybrać Roses Zen czy Okinami Kai? Niby tak chciałam Kai, no ale po co mi więcej niż jedno Okinami? A zenki sąnie wiem co robić
ratujcie!
Kupiłam zen, żeby na Kai wymienić... A teraz chyba wolę te różyczki niż kaiale ja niezdecydowana jestem...
no ale znowu szary kolor...
Najchętniej to bym i kai i róże zen chciała![]()
Marciula jakbyś te róże zen puszczała to ja chętna ok? pamiętaj o mnie![]()
Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020
https://manymum.blogspot.com/
hahahjeszcze nawet ich nie mam
no ale chyba jednak nie wymienię.... Oczywiście będę pamiętać
Chyba mnie przekonałyście.... Będę miała cichą nadzieję, że Kai niedługo potanieje(o ja głupia...) i poczekam trochę![]()
Różyczki jednak mają coś w sobie....![]()
Ja Zenki miałam chwilę i wymieniłam. Trochę żałuję, chociaż w sumie róże do mnie specjalnie nie przemawiają.
Hmmm ja bym się musiała chyba poważnie zastanowić,bo róże to mój ulubiony wzór. I do tego zen,lubię szarości..ehh no nie pomogę...
ale chyba jednak bym nie oddała zen
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)