Margaretka, to wiem, tylko green napisala o royal blue, wiec sie upewniam, czy miala na mysli skye. Harrisa juz znam (nie zeby osobiscie)
Margaretka, to wiem, tylko green napisala o royal blue, wiec sie upewniam, czy miala na mysli skye. Harrisa juz znam (nie zeby osobiscie)
cudo ten niebieskiale muszę mieć oba i wtedy zadecydować, który zostaje
![]()
czyli jak będzie losowanie, to będzie się miało 3 losy i można je oddać albo na sky, albo na harrisa? Czy 3 losy na sky i 3 na harissa? Czy jeszcze inaczej to wygląda? ja nie wtajemniczona jeszcze![]()
teraz na dniach ma być losowanie Harrisa, a za jakiś tydzień dopiero Skye![]()
ale jakby się zdarzyło, że by wypuścili dwie na raz, to jak wtedy wygląda procedura? czy takich przypadków jeszcze nie było do tej pory?
brzmi dobrze, ale szanse pewnie marnenic to, spróbować szczęścia zawsze można. Dziękuję za wyjaśnienia
![]()
losowanie Harrisa otwarte![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Ja przeglądam fotki i też najbardziej mi Kai odpowiada. Len ostatnio u nas wygrywa.
Choć Harrisa krótkiego bym chciała, na urlop by się z nami zabrał
Nie jestem pewna, czy Sky by do nas pasował. Ma piękny, letni kolor, ale chyba jednak zbyt intensywny. Sama nie wiem, najlepiej by było zobaczyć na żywo i wtedy wybrać![]()
Ja chce oba!
Rozmiar 6-5-4, jak ktoś coś będzie miał na zbyciu, to jestem chętna.
glosowac dla kogos na harrisa?
Agnieszka, mama Hani (11.2011)i Jagody(12.2014)
Szkoda, że nie ma porównania wszystkich trzechZ dotychczasowych zdjęć to mi się najbardziej Sky podoba
ale Harrisa zalosuję, tylko ta cena
![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
Smy zalosowaly, kolezanki koledzyNa 3, 4, 5. Na cene nawet nie patrzylam. Rzucilam okiem, ze losuja tez grade 2, jaka to roznica w porownaniu do jedynki?