tadam
moja dziś doleciała
wyprana się suszy na drzwiach
no no
calkiem mi się podoba...
tylko jak nosi
suszy się
jutro w noc powinna juz byc na chodzie![]()
tadam
moja dziś doleciała
wyprana się suszy na drzwiach
no no
calkiem mi się podoba...
tylko jak nosi
suszy się
jutro w noc powinna juz byc na chodzie![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
kurde wiecie co wyczytałam gdzieś na fb ,jedna mama pisała,że po godzinie noszenia w harrisie strasznie ją ramiona bolały
jak która dłużej ponosi dajcie znać czy tak jest rzeczywiście
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Porównanie wszystkich oki.Zdjęcie nie moje
![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Ech, no Kai najpiękniejszy.... Ale jak się nie ma, co się marzy, to się ma Skya![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
a mi właśnie kai się jako jedyny nie podoba
ale ja często tak mam, że wolę coś innego![]()
Kurcze patrząc na to zdjęcie, to mi się Kai najbardziej podoba![]()
![]()
![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
a moim zdaniem na tych zdjęciach Harris najładniejszydopiero co się mojego pozbyłam
![]()
"Podobno mówią na mnie Kai. Ale jednak ja wolę szmata idealna." - czyli Marta znalazła się chustowym raju, w którym jej kochane chustoprzyjaciółki spełniają jej marzenia chustowe![]()
![]()
Aaaa!Ja też chcę takie przyjaciółki!
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
Gratulacje![]()
![]()
![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
Skye Harris Kai Sia Noir
![]()
Teraz mam tylko Sia - to zdjęcia "archiwalne"
Co do koloru to wygrywa sia - intensywny, wpadający w zieleń, dla mnie idealny dla fal. Ale co do składu to Kaiwymiętoszony był mięciutki i nośny.
(ale po cichu powiem Wam, że niedługo w kolekcji boutique będzie "lniana Sia" tzn. będzie trochę ciemniejsza niż sia przez len. Już się kuźwa doczekać nie mogę, dla mnie to będzie ideał)
Piekne![]()
Kai sobie kupię na koniec noszenia i zostanie u nas na zawsze, jakos sie na ścianie powieści czy coś![]()
Soh i same corki - Majka (08/2007), Kalina (09/2009), Sumire (07/2012), i Amelka (02/2015)