Pokaż wyniki od 1 do 14 z 14

Wątek: noszenie dwójki?

Mieszany widok

Chustonoszka

Domyślnie

no ten hipseat wygląda ciekawie... ale musiałabym najpierw wypróbować... ile Wasze maluchy miały gdy przestały wołać na ręce?

no wiem o tym kręgosłupie i kolanach- ale jak tu odmówić wyciągniętym rączką?

Chustonoszka

Domyślnie

hipeseat zakupiony- dziś przyszedł- pierwsa próba spaceru- naprawdę mnie ratuje!!

Chustodinozaur Awatar jul
    Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mYSZAKNN Zobacz posta
    no ten hipseat wygląda ciekawie... ale musiałabym najpierw wypróbować... ile Wasze maluchy miały gdy przestały wołać na ręce?

no wiem o tym kręgosłupie i kolanach- ale jak tu odmówić wyciągniętym rączką?
    na razie jeszcze żadne nie przestało, wręcz ostatnio jest renesans "hopa hopa, jestem dzidziusiem" - rodząc trzecie dziecko dorobiłam się trojaczków Wychodząc z więcej niż jednym generalnie biorę wózek - masz wybór - rower, nóżki albo wózek, mama dwójki na raz nie nosi. BTW - jeśli jeszcze nie macie to bardzo polecam rowerek biegowy dla starszego, znacznie mniej się nóżki męczą i większy dystans mogą pokonać.

cieszę się, że hipseat Wam sie sprawdza!
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)

Uprawnienia umieszczania postów