mamaslon i kogo będziecie w dwie wiązać?
Ja chyba jakieś modły już teraz muszę zacząć odmawiać, bo jak mnie do wylosują i nie dostanę Skye to.....![]()
mamaslon i kogo będziecie w dwie wiązać?
Ja chyba jakieś modły już teraz muszę zacząć odmawiać, bo jak mnie do wylosują i nie dostanę Skye to.....![]()
posłali drugą turę Harrisa - dostał ktoś?![]()
nic
Jakoś mało tych okinami u nas, w ostatnim losowaniu też tylko kilka w Polsce było. Dziwne, nie?
moj juz wyszedl.
i juz go nie mam - tzn. idzie do mnie, moge go obmacac, motnac i fotki pstryknac. a potem harris leci do wloch, a do mnie z rosji... willow![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
przyszedl Harris. jaki taki szorstki, ale ja mam porownanie tylko do milli z jedwabiem i super-hiper miekiej kokadi...
zupelnie nie moj wzor, kolor jeszcze bardziej nie... jak wroci T z pracy, to go poprosze, zeby mi jakies zdjecie pstryknal (wlascicielka sie zgodzila) i jutro Harris leci dalej...
no, eden doleciał dziś...czekam wlasnie na inv. do zaplaty za moja szmate, M. tez zaplace, odda mi
ps: dziś mloda była 3razy na plecach z rana
plecak prosty
plecak z przejsciem na tyleczku
plecak z koszulką-tu 1h. bo po milky waya szłyśmy
pozniej
plecak z koszulką na spacer z psami po drzemce
pozniej do spania
2razy koszulka
sobie pocwiczyłam przynajmniej
oraz plecak prosty do bajeczki -pettson na biwaku
oj tak
mam co nosić![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Tak bez zdjęć![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
no dobra, beda zdjecia. w akcji takie se, bo pstrykniete wieczorem przez srednio wspolpracujacego malza ze srednio wspolpracujacym dzieciem na plecach (musialam go przekupic obietnica poczytania Bobo jak skonczymy).
![]()
to bylo z lampa. za oknem ponuro i deszczowo, zdjecie w dzien robione. nastepne dwa tez z lampa
![]()
nastepne dwa bez lampy - jakis ten niebieski za niebieski na nich jest - osche wszystkie i porownanie do jury - bo to jedyna niebieska oscha jaka mam...
![]()
i na koniec w akcji - takie se, ale sa... lampa w pokoju plus blyskowa.
![]()
o nosnosci sie nie wypowiem, bo mialam W 5 minut na plecach i tyle (do tego wiazanie tez nie grzeszy doskonaloscia...). cienka, szorstkawa w dotyku.
Ladnie sie swieci. I rybki w tle widze
![]()
Okinami
ale auroracudo, a nie chusta.
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
nie pralam, bo chusta nie moja. wlascicielka wymiankowa sie zgodzila, zebym pomacala i motnela, bo to moj pierwszy oschowy jedwab (no i tak bez zdjec wypuscic).
Ot rybowy - na zdjeciu sa tylko male dwa akwaria, duze jest obok (to to, z ktorego sie staram W rybami zainteresowac). one sa w sumie malza, nie moje (ja mam szmaty w ramach hobby). ma byc jeszcze jedno, wieksze niz te trzy do kupy
![]()
ehh... ja wiedziałam, że harris jest piękny, ale teraz.. ach, czemu nie udało się wylosować faktury![]()