to niewiele sie pomylilam![]()
to niewiele sie pomylilam![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
greeneddie, faktycznieBo ja dostalam fakture na oba i nie pamiętałam które ile
Ale aginia już wsio wie
![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
Popełnię sobie okrąglutki pościk a co
tu sobie poogladajcie zdjęcia, są całkiem realistyczne:
http://www.finelywoven.com.au/collections/oscha-slings
amst, i co? złamałaś się? kupiłaś knota?![]()
mi też wystarczy, a nawet zdecydowałam, że mam za dużo i przerzedzać się będę...
Blafia, no właśnie. U mnie ciągle szmaty dochodzą, stos rośnie, a ja ciągle nosze w tym samymI po co mi takie leżące szmaty?
Aginia, robic nowego
Amst, a mowilam ze te knoty maja cos w sobie? A ja silverpinka nie mam, wiec jak znalazl![]()
kurcze wyczytalam na natural mamas, ze maja dolosowywac willowa. i teraz mam myslenice - brac edena i probowac wymieniac?? czekac i liczyc na szczescie?? - moze w koncu i ja cos wylosuje, sierota jednaaaaa, osiolkowi w zloby
![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
http://www.naturalmamas.co.uk/forum/...ng-2013/page19 - tyle na NM. osobna loteria ma byc, z czyms jeszcze...
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
niedawno wrzucili pełno alto bl[cośtam] na stronę. Oni tych chust musieli od cholery utkać![]()