Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Zuz, a co to za magiczna osza?
Ja jestem ciekawa co z tym "wirusowym" fantem zrobią i czy coś z tego mieć będziemy
Kamila - gratulacje!![]()
Normalnie kurka - wchodze, dubbel-klick, wychodze-checkout-place i jest
OT i zeby bylo najsmieszniej, polowalam dla kolezanek (chusty juz dawno rozdane).. wiec pewnie jak bede starala sie zrobic to samo z Edenem, ktory sobie upatrzylam w tej kolekcji, to dla mnie to skonczy sie placzem...
Marcel 3 lata
miętowe róże, dokladnie scarista roses
byłam juz bliska sprzedaży, na szczęście otrzeźwiałama po tym co zobaczyłam dzis tym bardziej
Aksamitko -![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
no...ja muszę was czytać bo mi lepiej
taka jestem wQ![]()
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Dear Oscha Customers
Our website has been compromised by malicious spamming software. We are working hard to rectify the problem and are deeply sorry for the inconvenience and distress caused. We will keep you posted of developments.
We appreciate your loyalty and patience
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
polecam lekturę Historii narodzin forumowych na wyspokojeniebędziecie ZEN jak to alto ostatnie
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
po prostu kosmici na nich napadli![]()
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
W ogóle skoro mają jakiegoś syfa na stronie, to mam nadzieję, że syf ten nie zjada danych z kart...
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster