Lana Solara - nosi genialnie i jest śliczna. I faktycznie wisi nadal na bazarku
Katja też sliczna i nosi nie najgorzej, ale z ciężarkami bywa już trudniej...
Lana Solara - nosi genialnie i jest śliczna. I faktycznie wisi nadal na bazarku
Katja też sliczna i nosi nie najgorzej, ale z ciężarkami bywa już trudniej...
Jaś - 16.X.2009
Widziałam że wisi taka piękna i kolorowa.. Ale oprócz ubarwienia musi mieć jeszcze odpowiednią długość. Dziękuję za poradyTeraz wiem czego będę szukać na straganie.
długość o ona ma odpowiedniąDo plecaczków
))
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
Manon Grise, tudzież to samo w wersji Rouge
Właśnie miałam się zapytać czy Neobulle Manon dorównuję ww nośnościąBo mojemu mężczyźnie w oko wpadł
![]()
inka jest cudna... ja jeszcze 'klocka' nie nosze, bo tylko 9 kg, ale tego 9kg w ogóle nie czuję
a francuska tecza tez jest cudna ale w niej nie nosilam...
Poznań w chuście zaprasza!!!
No może zbyt dużego doświadczenia nie mam, ale przerobiłam kilka chust (bardziej chust niż wiązań) i ostatnio pokochaliśmy girasola.Mają średnią opinię w kwestii nośności, ale mój młody waży ponad 10 kg i dajemy radę bez problemów(może to bardziej kwestia psychicznego nastawienia do chusty... nie wiem). Lepiej nam idzie niż z nowym storczem, który jest jak papier ścierny i wcale nie taki genialny jak mi się na początku wydawało.
![]()
A gdzie można kupić aprosas teczę? Google mi nie pomaga. A zakochałam się w niej na zabój. Help
Ja już po poszukiwaniach mam tęczę aprosas i manon grise. Obie piękne obie nośne. Tyle że aprosas jest bardziej wymagającyznaczy decha
![]()
przyszła aprosasowa tęcza![]()
od razu jaśniej w domuPiękna
Inka przy niej to spokojna chusta
Na wiosenne spacery będzie pasować
2 + 7 (2005-2018)