Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: JumpSac Baby

Chustoholiczka Awatar Marciula
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie JumpSac Baby

Czy ktoś miał do czynienia? Testował? To już druga firma z Malezji, która robi śliczne chusty przynajmniej ja dopiero odkryłam dwie....
    Dzisiaj na Paxbaby wrzucają ich chustę - przepiękną! No ale ze strony producenta też można zamówić - http://www.jumpsacbaby.com/index.php chust mają niewiele, są też inne produkty.
    Podoba się?

- Pandora Midnight Rainbow (100% bawełna): doczytałam, że akurat to tęczowe zestawienie nie jest już dostępne na stronie producenta...

- Jacquard Damask 50% lnu

Moim zdaniem ta tęcza jest niesamowita - tak pięknie paski układają się na dziecku no i cena nie jest tragiczna - z przesyłem do Polski za 4,6m bawełny wychodzi około 340zł. Kurczaki, to drugi pasiak, który mnie ruszył, zastanawiam się czy nie kupić.... Może ktoś się chce dołożyć do zamówienia z Malezji? Co sądzicie o chustach?
    (bardzo przepraszam, jeśli temat o tych chustach był, ale nic nie znalazłam....)
    Ostatnio edytowane przez Marciula ; 27-02-2013 o 08:28

Chustoholiczka Awatar madzi

Domyślnie

znam tę dziewczynę od tęczy. A nie łatwiej zamówić z Paxbaby, a nie ściągać z Malezji??

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madzi Zobacz posta
    znam tę dziewczynę od tęczy. A nie łatwiej zamówić z Paxbaby, a nie ściągać z Malezji??
    Cena pewnie podobna będzie - no ale jeśli się zdecyduje to i tak mi Paxbaby zostaje, bo ta tęcza u producenta niedostępna....

Chustoholiczka Awatar amst
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madzi Zobacz posta
    Rose jest charakterystyczna
    Mnie za 7 tej tęczy wysło własnie 340zł plus ubezpieczona przesyłka z Au lub tajlandii około 150zł to dość drogo za bawełnę. Kolory piekne ale w takim razie wolę Girasola

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

A czy masz ją nadal? może jakieś zdjęcia w akcji? Nie chcesz sprzedać? (nie wiem czy dobrze zrozumiałam, że ją kupowałaś ostatnio mam problemy z rozumowaniem.... )

Chustoholiczka Awatar amst
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

Nie nie, nie kupowałam - wyceniłam potrzebną długość bo mają cennik jak u Ellevilla - nominalna za 5 + dodatek za każdy rozmiar "na plus". Wysło mi że z wysyłaniem z AU albo wprost byłoby jakieś 500zł za bawełnianą chustę. Piękna ale imo się to nie opłaca...

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Ja jestem ciekawa za ile u Paxbaby będzie... No i wysyłka ze Stanów, pewnie trochę to wyniesie.... No, ale jak nie kupię teraz to potem żałować będę niech rzucą na stronę to będę dumać ale kurczę mi na serio pasiaki nie odpowiadają, a ten zachwyca ahh te chciejstwa mnie zamęczą....

Uprawnienia umieszczania postów