Strona Oschy mi zadziałała dopiero jak wyłączyłam i włączyłam kompa. Dziwy jakieś. Mam nadzieję, że następnym razem nie będę miała takich jazd, bo jednak pragnę SN.
Na facebooku są róże czarno-czerwone - takie będą w sprzedaży? Czyli na styczeń jedynie te 4 nowości, tak? Ja zielona więc pytam
W takim razie widzę, że każdy ma inne upodobania - ja pokochałam biedronki miłością wielką i granatowe SN![]()
6 nowości:
- biedrony
- JK satori
- SN Midnight
- róże
- NV Raven
- chmurki
Dziewczyny a ja mam pytania odnośnie płatności na stronie oschy. Bo dzisiaj taka byłam zakręcona, jak miałam biedrony w koszyku, ze sie nie przyjrzałam. Po pierwsze, czy jak się już płaci, to przekierowuje na inną stronę (pośrednika w płatności), czy dane karty wpisujemy na ich stronie, bo jezeli tak, to się zastanawiam, na ile to jest bezpieczne. Zawsze jak płaciłam za zakupy, to przekierowuje mnie na inną stronę (agenta rozliczeniowego) i przez to sklep nie ma moich danych z karty. Tutaj sie nie przyjrzałam, dajcie znac, jak jest. A druga rzecz, to doczytalam, ze swoją kartą płacić mogę przez interneti wiem, co mam wpisać number security, a ten drugi numer dwucryfrowy, to co trzeba wpisać? Wydaje mi sie, ze tam bylo napisane swift number, czy tylko chodzi o PL, czy cos innego? Dajcie znac, bo ja zielona jestem w te klocki, do tej pory paypalem placilam u oschy.
Ania - żona i matka trójeczki rozrabiaków
ja wypełniłam jedynie to pierwsze pole z krótkim numerem - tam dałam 3cyfrowy. Nie przekierowało mnie nigdzie.... Ja się zapętliłam jaką kartę wybrać, bałam się, że coś źle wpiszę, bo karta stara i nieco cyferki zdarte miała... Ale jakoś poszło![]()
Wpisuje się tylko nr karty do kiedy ważna,CVV i nazwisko
wszystko na stronie Oschy,nie przekierowuje nigdzie
to jest bezpieczne sklep nie dostaje danych o twojej karcie
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Nie wpisywałam żadnego kodu, poza tym trzycyfrowym z tyłu karty.
długo idą chusty z Oschy?
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
Angr, dokładnie tak jak dziewczyny piszą, wpisujesz tylko nr karty, ten 3-cyfrowy z tyłu karty, do kiedy ważna, nazwisko i już. Tego kodu Swift nie wpisujesz, nawet jeśli sklep jest poza granicami kraju - ja tak zamawiałam i wszystko elegancko przeszło i było ok.
masz Vespersa? super![]()
Mariion, siJakoś tak wyszło
Te nowości czarne dla mnie za ciemne :/
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
ok, dzięki![]()
![]()