Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
to co, kiedy kolejne
ja dop. weszlam dzis
caly dzien w pracy bylam
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
siódemka biedronkowa dostępna, ale zarezerwowanaczyżby ktoś zrezygnował, czy zapomnieli o jakiejś i dodali?
Powiedzcie, po jakim czasie oni wysyłają? Bo cały czas u mnie "processing" no ale przecież gdybym jeszcze jakąś chciała to nie da rady w jednej paczce?
Nouveau Raven and Roses Nova will be listed on our website between 4 and 4.30pm GMT on Thursday 24th January.
Powodzenia dla polujących![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
Za życzenia serdecznie dziękuję :* Ja wam podam rozkład moich treningów i od razu będziecie wiedziały, kiedy na Osche polowac
Ulala!:
Before we get to listing SN Midnight next week we'd like to let everyone know about a pre-order we are planning - it won't be open for a couple of weeks but is probably useful to know about at this point:
Starry Night Pre-order
Items available to order will be:
Midnight (in 100% cotton)
Raven (with 50% linen)
Nebula (with 25% wild silk)
Ostatnio edytowane przez masha ; 23-01-2013 o 18:40
Aaaale bosko z tym preorderem. Tylko skąd ja kasę wezmę... Muszę zrobić wyprzedaż.
I mam nadzieję, że mi strona jutro będzie chodzić, bo Raven zdecydowanie powinien się na mojej półce znaleźć.
samuela, może płatność będzie tak ulokowana, że akurat uzbieraszBo wydźwięk tego posta jest taki, że "jeszcze nie teraz" ale "żebyście już kasę zbierali"
![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Ale w preorderze będzie SN Raven a nie NV Raven. A ja chcę na ten moment chyba obie.
A SN Midnight to jak wygląda?
A już wiem: to ten czarno-biały
No pewnie czarno-czarna. Dla mnie bomba, kocham czarny i Laurze w czarnym ładnie.
Jakoś tak: http://www.oschaslings.com/product/detail/55
Chcą osiągnąć ten sam kolor.