W poniedziałek dopiero będą biedrony i JK, nic wcześniej. Czyli mamy wolny weekend. Akurat mnie te dwie chusty nie interesują, więc mam nadzieję, że SN i NV też ogłoszą.
W poniedziałek dopiero będą biedrony i JK, nic wcześniej. Czyli mamy wolny weekend. Akurat mnie te dwie chusty nie interesują, więc mam nadzieję, że SN i NV też ogłoszą.
w pon wieczorem
knoty i biedrony
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
" obojętne " trochę jak "a, ostatecznie"![]()
Widziałyście?Kuku im się nie podoba
We have been asked if we are penalising any people who use page monitoring software systems by blocking their IP addresses.....no we haven't.
However, we must point out that we have asked people to stop using page monitors, though.
They massively overload our servers to such a degree as to make them inoperable...they force the system to rebuild the pages from scratch with every call they make, unlike a normal page request which draws from the server's cached version efficiently.
So I beg you, for the sake of all customers and the Oscha team as well, to ask all those that are using such technology to stop...if not we will have releases with crashes, unfulfilled sales and all the other nasties we have had recently....I cannot overstate how much impact these things have had.....and it has been a nightmare for us to solve this issue.
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
tak
od dawna im sie nie podoba![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
I co już nie używacie kuku![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Ja wyłączyłam kuku.
Po tych słowach(komentarz z FB) "you know we can write software to stop the site watchers and ban the ip that the site watcher uses))))" obawiam się,że mogą jednak zastosować blokady,a ja nie chciałabym,żeby mnie to spotkało :/
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Strona przed chwilą przestałą u mnie działać, a ja dumam... Z jednej strony chciałabym chustę, no ale -500zł na koncie nieciekawie będzie wyglądaći nie wiem czy polować.... Potem one będą w ciągłej sprzedaży czy oni zawsze takimi rzutami sprzedają?
Ktoś wie, co dla Oschy oznacza późny wieczór?Bo nie wiem, od której czatować
![]()
ichniejszego czasu, czyli u nas godzinę wcześniej, tak?![]()
Ktoś coś chce z dzisiaj? Bo mi się dzisiejsze nie podobają, ale mogę dla sportu dla kogoś zapolować (no chyba, że dziecię akurat mamy potrzebować będzie).
Wiecie może w jakiej cenie będą czarne biedronki 5 lub 6? I czy one będą w regularnej sprzedaży, czy jeśli teraz nie kupię to mogę zapomnieć?![]()