Ja niestety nie byłam w stanie otworzyć kompa w czasie wypustu, ale z tego co czytam to nabawiłabym się tylko frustracji
zoanna![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
Kamila dziś u Nati też padł serwer, normalnie tyle zwierza to ja dawno do domu nie przyniosłam![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Kurde, no i mam problemnie wiem czy polować na SNM czy Alto
bo chcę się zapisać na Nebulę, więc ciemnoniebieska chusta będzie. No a SNM jest prześliczne, więc raczej do niego powinnam się skłaniać, no ale przecież chmurki są takie rozkoszne
No i nie wiem![]()
na którą Wy polujecie?
a kiedy rzucą? zoana obstawia weekend, a wy?
W sumie napisali, że w przyszłym tygodniu. "Before we get to listing SN Midnight next week..."
Ja myślę, że poniedziałekchyba jednak poluję na chmurki - SN nebulę zamówię.
zobaczymy. jednak wolałabym weekend, bo byśmy tu trzaskali na 4 ręce i palców 20
starry night jest wow generalnie, ale czy np. orchid sie Wam podoba? ja mam mieszane uczucia
bo vespers i eventide toooo
chmurki? no robią mi tak poł/pół
a faworytem jest dla mnie Okinami, przy którym zdania chyba podzielone. dla mnie chustowe marzenie no1.
(zuz ma, wiem, aaaa)
Tez mi się wydaję, że tak szybko nie wypuszczą, bo będą musieli sobie z reklamacjami poradzić. NO nic szkoda, ze nie weekend, bo bardziej dyspozycyjna jestem. No i byle nie czwartek po poludniu, bo znow nie będę mogła popolować![]()
Ania - żona i matka trójeczki rozrabiaków
Mi się podoba chyba każda SN poza FMN i Thrift. W sumie vespers na zdjęciach mi się podobał średnio, ale na żywo.
a za ile orchid chodzi? pytam, bo miałam okazję (?) i zrezygnowałam, tzn. nie walczyłam, nie zapożyczałam się, nie padłam na kolana..![]()
Mnie w ogóle te kółka nie ruszają. Może jakby w juliet były.