Ja od początku mam wrażenie że nam tu Eko Fantasmagorie pod osłoną dymną z fsjur męża wróciła![]()
Kokoszka, 12.2010
Kokos, 11.2013
Fi, 3.2016
Nie wierzę, że w końcu założyłam wątek co ma więcej niż dwie strony
on i ona sam/a zrozumiał/a, że jedno konto=jedna osoba. Ale warto wpisać to do regulaminu.
wiem ze sprawa wazna ale usmialam sie strasznie a bylo mi to potrzebne dziesiaj bardzo bo hymor mialam podly
Dzieki dziewczyny![]()
Ale to byś se musiała kogoś doprosić do duetuMoże zrobimy dział "szukam pary".
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
Brakuje tu teraz Pondo, żeby Ci wytłumaczyła że świat wirtualny może być fantazją... Znaczy się mogę sie "pluralnąć" siedząc samotnie na kanapie. Ba, mogę nawet oświadczyć, że jestem długonogą sarniorzęsą osiemnastkąWiecznie szczęśliwą oczywiście.
Ale jeśli czujesz, ze możemy coś powiedzieć jednym głosem to bez krępacji mówmy, a nawet piszmy.
Monika - mama Natalii 26.05.2008
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog
a ja mam pytanie jeszcze do On i ona -kiedys juz pytałam i nie odpowiedziałaś/eś- a co będzie, jak w jakimś temacie nie będziecie się zgadzać? Najpierw będzie jeden post na TAK, a zaraz pod nim drugi na NIE? No, chyba że wy ZAWSZE się ze sobą zgadzacie.....![]()
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
wciąż jednak uwazam, ze upublicznienie przyniosło mi wiecej plusów niz minusów.