Wariatki![]()
Dzieci to... kupa. Kupa radości i kupa kupyI jeszcze kupa zmartwień...
Franek (Kako) 02.02.2008
Krysia (Izia) 26.10.2009
Janek 30.07.2014
www.wysokipoziomcukru.pl
www.dalekiswiat.pl
zdjeciarka.blogspot.com
Według psychologów dzieci wyrastają z lęku separacyjnego po drugim roku, nie piszą kiedy wyrastają z niego matki...
Marta - mama Natalii (2003), Tomka (2005), Zosi (2008) i Kuby (2013)
Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden
Dziecko w chuście - doradztwo noszenia dzieci w chustach i nosidłach miękkich
Malo mam czasu ostatnio, wiec co mi ten watek wyskakiwal w nowych postach, to go omijalam, zastanawiajac sie, ile mozna pisac o koncie bankowym... W koncu mnie tu ciekawosc przygnala i nie dosc, ze nie o bankowym, to prosze,jaki delikatesik (albo delik..tasik, jak mawial moj wuj,gorszac cioteczki, a ku uciesze mlodziezy). Ad rem, popieram wniosek o wprowadzenie sugerowanego zapisu do regulaminu. A teraz grzecz/sznie wracam do lozka.
Dziewczyny, wczoraj mąż zabronił czytać mi tego wątku, bo już na 5 stronie tak się chichrałam że bym dzieciaka zaraz obudziłam.
Dziękuję Wam wszystkim że jesteście, bo bez Was byłoby nudnotak bez OTów...
PS> Demono nie podpisałam się jak Cię reputłam. Te bezimienne wyrazy uwielbienia to ode mnieI ciekawe czemu mąż się złości jak ja na forum siadam jak tu takie wyznania do drugiej kobiety
![]()
Moje Skarby: Tymek (maj 2012) i Lolek (wrzesień 2015)
Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że zdobycie tego wymaga czasu - czas i tak upłynie.
Ale wczoraj nastukałyście postówNo wariatki normalnie
Onionizowanie????
Głodnemu chleb na myśli chyba
A tak na poważnie to mnie wczoraj nie było bo wolę tryku tryku w realu niż słowne
![]()
hehe, normalnie tytul watku powinien teraz brzmiec: Jak stworzyc cos z niczego.
To niesamowite jak z prostego wniosku o zabronienia mnozenia osobowosci na forum pod jednym nickiem mozna stworzyc 14 stronnicowa dyskusje!![]()
Kim (2009) & Tim (2011) - i 5 Aniolkow
był kiedyś taki kawał o studencie, który szedł na egzamin ale nic nie umiał
Student zoologii nie był przygotowany do egzaminu. Dowiedział się jednak, że profesor robił kiedyś doktorat na temat dżdżownic, wie o nich wszystko i często o to pyta. Student nauczył się więc wszystkiego o dżdżownicach. Na egzaminie profesor zapytał jednak:
- Co pan wie o słoniach?
- O...o słoniach? No więc słoń, to dziwne zwierzę. Jego trąba przypomina dżdżownicę. A dżdżownica...
podobnie jest u nas, wystarczy skręcić na dobry temat![]()
Oniono, bo nie mogę się powstrzymać.
Masz Ty brata co ma żonę??
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
w sensie szwagierkę?![]()