To kiedy będzie zimowa kolekcja?W sumie z tej tak naprawdę nic mi się nie podobało... Ale polowanie wciąga.
A mi się właśnie podobał eden...bardzo!
I co i dupa dupa dupa!
I jeszcze obiecałam marlei,że spróbuję dla niej upolować eh
Idę płakać...
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
bardzo nieładnie
żebym umiała lepiej po angielsku, napisałabym im, co myślę o wprowadzaniu ludzi w błąd
naprawdę nieładnie
2 + 7 (2005-2018)
Właśnie wróciłam do domu, położyłam dzieci spać, włączyłam komp. BuahahahaTyle mam do powiedzenia.
Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)
UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE
Może taki fajny sposób wymyślili na to zeby nie było problemów z serweremZawsze to łatwiej przełknąć, że akurat nie było mnie przy komputerze jak rzucili towar niż spędziłam godzine, miałam w koszyku, juz płaciłam a serwer padł
![]()
Bardzoo, bardzooo nie fair choć przyznam szczerze, że jednocześnie czuje ulgę![]()
szkoda
ale obciach z tą oschą...
niefajnie w ogóle
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
No niefajnie na maksa. Na sprzedaż im to nie wpłynie, urażone klientki będą polować na następne chusty, ale jeśli faktycznie wprowadzili w błąd, czy też wymyślili taki figiel/żart, to słabo. Nie śledziłam info o nadciągającym ostatnim rzucie kolekcji. Faktycznie poszło w świat, że niedziela nie?
Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)
UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE