Myślę, że to koniec na dzisiaj, za pierwszym razem wyszly 4, dzisiaj też 4...
dopiero komputer odpaliłam :/
ostatnio kompletnie nie mam czasu
a marzyły mi się te wełniane chmurki :/
no nic, z moich typów jeszcze te jasne warkocze zostały, ale też pewnie nie upoluję :/
gdyby ktoś nie chciał a miał chmurki, plizzzzzz![]()
2 + 7 (2005-2018)
Aj, proszę Was! ZapomniałamZ moimi chorusami "Odlot" oglądaliśmy, pożerając domowej roboty popcorn, podczas gdy Wy tam w ogniu walki...
![]()
Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)
UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE
Teraz juz wiem, ze znalazlam ulubiony wzor Oschy - Braid. Czekam na kolejna kolekcje i ten wzor w szaro-niebieskosciach i najlepiej z lnem. Mniam!
A. 02.2010, T. 06.2012
A co do polowań oszowych,czy wiecie może czy są programy które powiadamiają o zmianach na stronie z jakimś alarmem najlepiej![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Jest cos takiego. Nazywa sie Page Monitor, dodatek do przegladarki.
A. 02.2010, T. 06.2012
Sciaga sie toto jako add-on do Chrome (w moim przypadku), pewnie na firefoxa tez jest. Pojawia ci sie ikonka u gory po prawej stronie pasku adresu. Wchodzisz na Osche New products, klikasz ikonke page monitora i klikasz "monitor this page". Prawym mozesz wejsc do opcji i zaznaczyc jak czesto ma sprawdzac strone i czy powiadomic cie dzwiekiem, co wlasnie zrobilam, bo of course nie zauwazylam bez tego.
A. 02.2010, T. 06.2012
Normalnie korzystam z Firefoxa ale mam tez chroma i ustawiłam sobie startową newsy Oschy i zainstalowałam ten dodatek.
Wypróbowałam go w sumie na forum bo tu ciągle się coś zmieniai usłyszałam świetne "kuku".
Ha! czyli działa![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
zaciekawiłyście mnie![]()
tylko trzeba by mieć cały czas kompa odpalonego...
a może jest taki dodatek, który z wyprzedzeniem alarmuje?![]()
2 + 7 (2005-2018)