natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Kupuj, kupuj
niech Cie gryzie![]()
Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
A moja Noveau Ember jest już w Polsce, tylko nie wiem kiedy dotrę do mamy, żeby ją odebrać.
foty tej co tak zamieszała ostatnio:
http://naturalmamas.co.uk/forum/show...26#post1875526
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Jako chyba jedna z nielicznych, ale nie podoba mi się.
Jakieś takie wyblakłe są... Ale to chyba kwestia zdjęcia, bo to dokładnie ta sama kombinacja co w Edenie, a on blady nie jest na pewno...
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
sadze ze te pierwsze 3 foty to jest to
a te zamotane nie wyszły
poczekamy, może ktos bedzie miał lepsze fotki
mi sie podoba, bardzo
masakra, ja się wykonczę...muszę w piwnicy jakąś super hi-fi drukare do kasy zrobic![]()
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Ja wolę jednak swoje NoelLepsze zestawienie kolorystyczne, jak dla mnie.
Ja zdecydowanie czekam na swojabo na "zywo" jak zwykle bedzie ladniejsza niz na zdjeciach
![]()
Doula
Ja mam dwie 5 i jedną 6. I tak: bawełniano-lniana Eden Caprica 5, po praniu ma 4,2 niemal dokładnie. Bawełniana Nouveau Ember 5, po praniu się zbiegła i ma równo cztery metry. Wełniano-lniano-bawełniana JK Mistletoe 6 przed praniem miała chyba 4,9, ale na szczęście skróciła się i teraz ma 4,6.
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
Mam Noveau Ember, ale cudo, normalnie najpiękniejsza ze wszystkich![]()
fotki, fotki![]()
Doula
fotki!
moze cieć pod koniec dnia bedzie chciał się zaplecaczkowac
dzieć, proszę cię![]()
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i