Ponawiam pytanie: kiedy dokładnie? Godzinę, godzinę mię podajciebo przekrwionymi oczami nie widzę nigdzie info.
Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)
UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE
Może i dobrze, poczatuję dopóki będziemy w domuPytanie techniczne, bo mam pp podpięty pod konto, ale słabo się na nim wyznaję
Jeśli mam na pp owym pieniądz w walucie innej niż funt, to kupować za funty mogę, pp przewalutuje?
Dziękować. Zatem idę spać ukojona. A jutro z umysłem bystrym, ręką szybką i rozgrzanym pp waruję przy kompie. Mniej więcej do... 14:30![]()
alifi
przynajmniej masz szanse
ja caly dzien w pracy
do tego w najbardziej neuralgicznych godzinach bedzie sajgon![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Mnie też jutro nie ma cały dzień![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
Ja mam różnicę czasu i żeby warować od 12, muszę wstać o 6. Muszę się z dzieckiem umówić, żeby mnie obudziła.
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
a ja z 40 GBP na pp cieszę się, że nie mam za co polować
ale jakoś mnie nie kręcą żółcie, brązy itp. żadna mnie nie powaliła na kolana - Oscha dziękuję za wolność w dniu dzisiejszym![]()
kurcze, wszystko co mi sie podoba to bawelnaw sumie W ma troszke ponad 10 kilo ciagle, ale zawiedziona jestem lekko... bawelna nosi super, ale przyszlosciowo trzeba myslec
ale ze za oknem listopadowo-szaro-buro-i-ponuro, to biblioteka zostala przelozona na jutro.to moze sprobuje te najladniejsza bawelne trafic
![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
jest info na FB: This afternoon we will be listing Starry Night Vespers, Japanese Knot Mell, Braid Rosehip and Nouveau Honeycomb
oj, żebym mogła capnąć ten braid, szalenie mi się podoba!
2 + 7 (2005-2018)