Agata ponOschę tego jeszcze nie było
a na tego nowego chuściocha tylko czekam![]()
Agata ponOschę tego jeszcze nie było
a na tego nowego chuściocha tylko czekam![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
ja mam z oscha problem bycia osoba-absolutnie-nie-polujaca(dlatego tez i Nati konczy sie u mnie na SP i japanie...). jakby byl jakis pre-order, ktory by mnie chwycil za serce to bym brala. nie bylo - nie mam. jakos mnie roze, chmurki, kolka nie lapia za bardzo za serce (moze jakbym pomacala to bym zdanie zmienila). smoki i biedrony - fuuuj.
mam dwie noveau -obie troche przypadkiem nabyte - tapicerskie, nie powiem - ale i tak lubiemarzy mi sie noveau z lnem w ladnej zieleni (co juz chyba wszyscy wiedza
). ale polowac nie lubie i nie bede. skoro jest takie zapotzrebowanie, to co by im szkodzilo utkac wiecej?
ja chwilo nie wypatruje, wlasnie kurier bylale mi sie marza nastepne dwa
![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
ponOschę
dokładnie
poki co dzieć prawie 2 lata i opr. Oschy to koła, jaskółki i takie tam sa w stanie dać dare
didki już tylko na chwilkę
Ostatnio edytowane przez mamaslon ; 23-08-2012 o 09:10
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Mi wzór Sn też bardzo podszedł dlatego w preorderze wybrałam między innymi SN Orchidoczojebne troszke połączenie kolorów ale mam nadzieję, że w realu będzie hitem
![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
a można gdzieś zobaczyć te wzory, które były w pre-orderze?
2 + 7 (2005-2018)
http://www.oschaslings.com/index.php...index&cPath=89 - chyba wszystkie jakie byly... chyba![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Moje Islay juz jakis czas z nami, wyprane i wyprobowane! ale nie moge odzalowac, ze nie udalo mi sie dostac Zen
ciagle jeszcze mam nadzieje w serduszku, ze ktos sie wymieni![]()
Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
ale te islay na fotkach wydają się ładniejsze niż zen![]()
(albo mi szara era mija)
2 + 7 (2005-2018)
Doula
ja bym z checia wymienila moje Nino Spring Green 4metry za twoje blade kapusciane glowki - jezeli jestes zainteresowana
ALe nie sadze, prawda?![]()
Marcel 3 lata
Doula