Chyba zaczynam chorować na oschową czerwień.
na czarne pawie też się wszystkie tak nakrecaly a potem posprzedawaly przez ich zalobnosc niby, livado bądź cierpliwa![]()
Kokoszka, 12.2010
Kokos, 11.2013
Fi, 3.2016
Przyszły moje braidy. Obsidian fajnie wyglada. Mallo jak zgrzebne płótno, chociaż w dotyku lepszy.
Tak się zastanawiam - przy bambusie w SN Midnight kontrast między kolorami powinien być większy niż w Obsidianie, prawda?![]()
mam już moje chmurki
to moja pierwsza chusta oschy i jestem zakochana po uszy, mimo że aż tak mnie na zdjęciach nie zachwyciła
mam rozmiar 3 i jest idealna na plecaczek (i jako szal)
dosyć cienka, nośna bardzo, lekko gryzie, ale ja to lubię u wełenek![]()
kolor i wzór - na żywo
chciałam cyknąć fotkę, ale jak spojrzałam na siebie w lustrze, to postanowiłam wstrzymać się chwilowo z autouwiecznianiem do czasu
Październikowa plepla 2007
Październikowy przeszkodnik 2012
Chmurki alto bluebell w sklepie!
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Taaa... widziałam, ale pewnie już kupione i jeszcze nie wycofali
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
JA obstawiam, że coś będzie![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
No zapowiadali,że w piątek ewentualnie na początku tygodnia.
Czekajmy może to rzeczywiście dziś![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Kurde ja mam jutro gości wieczorem. Dzisiaj miało być. Ech.
Od razu napiszę, że jak mi ktoś upoluje SN Midnight rozmiar 6, to będę baaardzo wdzięczna.
no to mogę już spokojnie zająć się swoimi sprawami, a nie czatowaniem na stronie![]()
Dziś nie będzie.
We will be testing more today and tomorrow, so nothing until later on Sunday at the earliest.
I dobrze! Jutro mogę polować.