Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Hm... Chmurki całkiem całkiem, i róże TS, reszta tak średnio... ZobaczymyChociaż jutro warunków do polowania nie mam, a pewnie wypuszczą to co mi się podoba
![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
Czyli teoretycznie moge polować a jak się uda to na drugiej stronie zrobię przelew na pp i będę kontynuować zakupy u oschy? Da radę tak? Chyba, że za przelewanie ze swojego konta na pp i odwrotnie nie ma prowizji to wtedy luz, ale nie chcę tam kisić kasy jeśli polowanie się nie uda...
Dobra, o której rzucą mięso?Bo nawet nie wiem czy próbować rozkminiać, która chusta jak się nazywa i z czym jest
![]()
Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)
UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE
Przelej dzisiajNa jutro będzie jak znalazł
Jak nie upolujesz-przelejesz z powrotem z PP na konto![]()
czy oscha wszystko wrzuca na raz, czy to program na najbliższych kilka miesięcy?kto się zna? Bo nie chcę dostać zawrotu głowy, jakbym jednak była przy komputerze (choć pewnie nie będę
)
dziewczyny, wełenkowe Nouveau, które mam, gryzie bardziej niż didki, ale nosi fantastycznie, IMO lepiej niż jakakolwiek wełna didka, którą miałam (łącznie z moimi ukochanymi stendhalem i rybkami hoernum)! I szczerze powiem, że mam w nosie, że gryzie, tym bardziej, że i tak na zimę, więc na bluzeczkę/sweterek i wcale nie poczujemy na gołej skórze tej wełenki
edit: muszę sobie zrobić listę co z czym i zdecydować, co wybieram![]()
2 + 7 (2005-2018)
kolejne 2wie nic specjalnego
choc wole fiolet od kolorów zdechłej jesienisory babeczki
![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Coś mi się spodobało jednak
szkoda że bawełna only![]()
Kurcze, ten eden piekny... ale bawelnaChoc moze sprobuje
Zobaczymy!
Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
dziewczyny, ale nie przy wszystkich chustach na FB jest skład, czy ja kiepsko patrzę?
np. strato aequus
2 + 7 (2005-2018)
dobra, już widzę, że jak się wejdzie w pierwsze zdjęcie każdej, to z boku jest skład,
stratos jest z wełna
edit: livada mnie ubiegła![]()
2 + 7 (2005-2018)