Kamila
Kobitki drogie pomozcie
Tak sobie wlasnie rozmyslam, czy nie wystawic wszystkich osch na ebayuwiem, wiem brzmi strasznie
ale nie chce sprzedawac w cenie zakupu, bo ktos inny sprzeda z duzym zyskiem
a ja jednak nie jestem pewna czy chce sie ich pozbyc...
Ale pytnie mam takie:
Powiedzcie mi prosze, czy myslicie, ze ceny tych "starych" osch spadna za jakies 2-3 lata? Czy bedzie podobnie jak ze starymi didkami, utrzymaja sie, a nowosci beda taniej/drozej/roznie![]()
Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
ja bym na Twoim miejscu sprzedała
piękny zarobek będzie i na pewno pocieszysz się jakąś chustą legendą na przykład
ceny oschy na bank spadną i nie trzeba będzie na to czekać 3 latchwilowy szał
a szmata to szmata,jak nie jesteś z nimi zbyt emocjonalnie związana to puść je w świat niech kogoś cieszą,a Ciebie będą cieszyć zarobione pieniądze![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
też myślę, że będzie jak z natkami - chwilowy szał cenowy a za rok-góra dwa szał minie
2 + 7 (2005-2018)
Ze mnie żadna wyrocznia, ale zgadzam się z zoaną. Didek to klasyk i będzie trwał wiecznie, a jego legendarne szmaty będą w cenie zawsze. Oscha imo to chwilowy schał, tak jak Nati, podobnie będzie z kokadi, Divą czy innym heartinesem - popyt spekulacyjny
Korzystaj z hossy
![]()
i już na naszym rynku nikt oschy nie kupi![]()
2 + 7 (2005-2018)
Doula
jaka jest różnica między kolorem Caprica a Ember? Ember jest bardziej bordowy? nie mogę dojść po zdjęciach
2 + 7 (2005-2018)
Moze wyjsciowo czerwien jest ta sama - ale ember mieszana jest z czarna nitka i wypada bordowo, a Caprica z bialym lniem i wypada bardziej krwiscie.
Kiedys mialam obie, teraz ostalo sie ino zdjecie:
![]()
Marcel 3 lata
Agutku - gratulacje przeogromne![]()
![]()
Śliczne są
![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
moje przed chwilą kurier przyniósł
i nie mają żadnej wadyalbo ja ślepa jestem, ale obejrzałam dokładnie i nic
![]()
poproszę m. żeby nas fotnął przy usypianiu![]()
2 + 7 (2005-2018)
Agutka gratulacje!!!!
Karusek czekamy na fotki![]()
Doula
Ladne te roze!
Myslalam, ze szary przy kwiatach to smutno bedzie wygladac, ale okazuje sie, ze sie mi podobaja!![]()
Corcia 09.07.2006 i Syneczek 30.06.2008
a proszę![]()
fajne są, nie grube, ale jak zamotałam Kamyka, to miałam wrażenie, że szmata o 1cm się nie poluzuje![]()
i ten zapach!!!!! Agut, Twoja też tak pachnie? Latem, słomą, lnem? Żaden len nati, który był u mnie od nowości, nie miał takiego cudnego letniego zapachu! Normalnie dzieciństwo mi się przypomniało
(tylko jasna bardzo. I nie wiem, czemu wmówiłam sobie, że ona jest bladoniebieska, a to lawenda w rzeczywistości)
2 + 7 (2005-2018)
Karusku śliczna![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012