karusiu, błagam, odstąp mi turkusik, pliz pliz plizDDD
karusiu, błagam, odstąp mi turkusik, pliz pliz plizDDD
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
rzufciu, Ty wiesz że mam do Ciebie słabość![]()
zaraz skrobnę pw![]()
2 + 7 (2005-2018)
info z FB
Drodzy klienci!
Nasz serwer został zablokowany . Prosimy opuścić naszą stronę internetową . Sklep wygenerował za dużą ilość chust z tego względu wszystkie zamówienie na dmuchawce i koła zębate zostaną anulowane. Chusty będą wystawiane za około 30 minut.
![]()
marzec 2010 i
kwiecień 2013
Dear customers!
Our server is blocked, please leave our website, we want to release wraps today.
We have problem with Internet server. Our shop generated too many wraps that's why we will cancel all orders. Wraps will be released in 30 minutes time. Sorry for any inconveniences.
Drodzy klienci!
Nasz serwer został zablokowany . Prosimy opuścić naszą stronę internetową . Sklep wygenerował za dużą ilość chust z tego względu wszystkie zamówienie na dmuchawce i koła zębate zostaną anulowane. Chusty będą wystawiane za około 30 minut.
EDIT: widzę, że już wiecie![]()
no jak to! w końcu fioletową 4 mi wrzuciło do koszyka!
starsza siostra - 08.08.08, młodsza siostra - 06.10.10
-----------------------
Instruktorka Masażu Shantala, Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci (lubuskie, Zielona Góra); www.nowoczesnerodzicielstwo.com.pl
a one w ogóle były w zakładce no cotton?
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
Ha, ha, ha! A ja wlasnie dobilam sie do mojego koszyka i nawet udalo mi sie zaplacic za 5-ke.
Ale jaja! Normalnie dowcip dnia!![]()
Corcia 09.07.2006 i Syneczek 30.06.2008
właśnie nie były w no-cotton, siedziałam tam i nic, tylko ikona motyli, na głównej stronie jako nowości - po lewej na dole
wylogowałam się, zalogowałam i dalej mam w koszyku
ale wolałabym turkusowe, hehe
starsza siostra - 08.08.08, młodsza siostra - 06.10.10
-----------------------
Instruktorka Masażu Shantala, Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci (lubuskie, Zielona Góra); www.nowoczesnerodzicielstwo.com.pl
komu na co zapolować?![]()
jesuuu dziewczyny, zapolujcie zuz na turkusowa 5 - ja teraz juz nie moge siedziec przed kompem - please!!!
Marcel 3 lata