zdjęcia z FB
EDIT: jeszcze druga strona
mnie nie ruszyły jakoś, ale może kogoś wezmą
EDIT2: chociaż ten fiolet nawet ładny![]()
dmuchawce no-cottonowe to już legenda
zanim jakoś zmielubiłam no cottony po tapicerkowych wzorach typu lutea/pancy, to kochałam się chwilkę w szarych dmuchawkach nc
fajne som![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
kiedy kiedy?
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Te blekitne sa bardzo fajne. Przy tych wczorajszych szuwarach, wygladaja bardzo elegancko i ekskluzywnie![]()
Marcel 3 lata
Dziś o godzinie 15.00 w naszym sklepie pojawią się nowe chusty: KOŁA ZĘBATE z lnem 30% len 70% bawełna, DMUCHAWCE no cotton 20% len 80% wiskoza bambusowa.
************************************************** *
Today at 3.00 p.m. local time in our shop new wraps: GEARS with linen 30% linen 70% cotton, DANDELIONS no cotton 20% linen 80% viscose bamboo will appear!
o mamo to chyba trza zapolować![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
o rany, dmuchy - to będzie trochę walki.
legendarne dmuchy nc są zacne!!! Mam nadzieję, że te dorównają swoim poprzednikom![]()
Wiedziałam że w końcu się pojawią te turkusowebyły jakieś preordery chyba nawet, albo być miały.
tylko na które polować - turkus jest boooski, tylko ja nie jestem niebieskolubna... czy to znaczy, że nadchodzi u mnie czas niebieski![]()
MAdzi - zapoluj dla mnie na turkusy
Serio, bo ja o 15 będę w drodze do domu![]()
dmuchawce fioletowe mi się bardzo podobają![]()
Madzi - za dobre chęci masz drugą kropę![]()
O rety rety to ja tu konfitury robię a tu takie wieści a ja o tej porze muszę wychodzić
Chciałabym bardzo 4,2 albo 3,6 obie mi się podobają bardzo, w sumie nie wiem która bardziej![]()
kto pomoże?
Kamilka?![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
dobra, postaram sie, ale nie bij, jakby co nie wyszlo![]()
Marcel 3 lata
ja mogę komuś zapolować, choć ręce już nie te i f5 w marnym stanie![]()
Ladne ale ja nie lubie bambusa, szkoda