super![]()
super![]()
Ale numer! Czy jeśli teraz jestem w sklepie, to obciążam i mam wyjść?
Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)
UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE
Natibaby - z FB
Bardzo przepraszamy, ale z przyczyn od nas niezależnych pojawiła się awaria serwera. Potwierdzenia zamówień, które przyszły na Państwa maile, są wynikiem tej awarii. Bardzo prosimy o wstrzymanie się z wpłatami. Wystawianie reszty chust zapowiedzianych na dziś musimy przełożyć do momentu, kiedy system zostanie naprawiony, czyli do przyszłego tygodnia. Z osobami, którym udało się skutecznie kupić chusty, skontaktujemy się mailowo. Reszcie osób spróbujemy zrekompensować sytuację.
Jeszcze raz bardzo przepraszamy, jest na naprawdę bardzo przykro.
Dmuchawce i Koła Zębate pojawią się jeszcze w tym roku.
starsza siostra - 08.08.08, młodsza siostra - 06.10.10
-----------------------
Instruktorka Masażu Shantala, Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci (lubuskie, Zielona Góra); www.nowoczesnerodzicielstwo.com.pl
a to nie jest tak że zakup w sklepie internetowym czyli złożenie zamówienia jest jednoznaczne z zawarciem umowy kupna-sprzedaży ? Tak jak na allegro że sprzedający ma obowiązek towar wydać ? Wiadomo że w praktyce ciężko to wyegzekwować ale chyba taki przepis jest.
Nie piszę tego w związku z Nati, ich chusty lubie, ale sposób sprzedaży już mniej ...
Wiecie jak to jest zgodnie z prawem ?
Można sobie tak zakup anulować
Mama Kubusiai Basi
starsza siostra - 08.08.08, młodsza siostra - 06.10.10
-----------------------
Instruktorka Masażu Shantala, Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci (lubuskie, Zielona Góra); www.nowoczesnerodzicielstwo.com.pl
bułahahahaha
coraz częściej miewam wrażenie, że kiedyś Nati powinno utkać chustę "awaria serwera"![]()
Bardzo przepraszamy, ale z przyczyn od nas niezależnych pojawiła się awaria serwera. Potwierdzenia zamówień, które przyszły na Państwa maile, są wynikiem tej awarii. Bardzo prosimy o wstrzymanie się z wpłatami. Wystawianie reszty chust zapowiedzianych na dziś musimy przełożyć do momentu, kiedy system zostanie naprawiony, czyli do przyszłego tygodnia. Z osobami, którym udało się skutecznie kupić chusty, skontaktujemy się mailowo. Reszcie osób spróbujemy zrekompensować sytuację.
Jeszcze raz bardzo przepraszamy, jest na naprawdę bardzo przykro.
Dmuchawce i Koła Zębate pojawią się jeszcze w tym roku.
EDIT: i znów jesteście szybsze. Albo Wy tak szybko piszecie, albo ja tak wolno odświeżam![]()
tiaaaa
dmuszki w turkusie to moje marzenie, mialam tak jedwab farbowac ( pamietasz Kama?)
ech![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
We apologize, but for reasons beyond our control there was a server crash. Confirmation of orders that come to your emails, are the result of this failure. Please do not make any payments. We have to postpone release of dandelions and gears until the system will be repaired - next week. With the people who managed to effectively buy wraps we will contact via e-mail. We will try to compensate this situation to the rest of the people. We are very sorry.
Dandelions and gears will appear later this year.
https://www.facebook.com/pages/Natibaby/122142851143173
Ja czegoś tu nie rozumiem... no to będą jeszcze wypuszczać w przyszłym tygodniu dmuchy i zębatki? ale także będą anulować te zamówienia "ponadprogramowe"?? To gdzie jest tu problem - skoro mają na wypuszczenie w przyszłym tyg., a nie mają dla ludzi, którzy kupili bo system ich przepuścił.
Uświadomcie mnie, bo ja może nie umiem czytać ze zrozumiemiem...
Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®