no, nareszcie "rodzina" sie na poczte doczłapała
czkam na czerwoną...niebieska czeka na lot![]()
no, nareszcie "rodzina" sie na poczte doczłapała
czkam na czerwoną...niebieska czeka na lot![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Ja już straciłam nadzieję na swoją Eden Caprica, nigdzie jej nie ma, normalnie to jest na stronie gls, bo to oni dostarczają wartościowe przesyłki, tym razem ani na ich stronie, ani na royal mail jej nie ma, tak jakby wogóle nie istniała.
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
zauroczyły mnie te chusty-śliczne są
Zwłaszcza na zdjęciach w akcji mi się podobają
pozostaje mi oglądać i zazdrościć, bo niestety funduszy brak.
Marysia16.09.2010, (*)2011,Ryś
2.09.2019, Helenka
7.05.2021
A widzialyscie??? http://www.oschaslings.com/index.php...roducts_id=327 zamawiacie???
Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Myslalam, ze ten wzor bedzie troche luzniej rozrzucony po chuscieTaki gesty, wyglada niezmiernie "poscielowo"...
PS. Niech nam w koncu zrobia zakladke Oscha, bo w tym watku juz mamy 5 podwatkow![]()
Marcel 3 lata
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
No mnie tez jakos szczegolnie ten wzor nie powalaale kolorki to te na ktore glosowalam, wiec moze...
![]()
Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Oj... IMO strasznie brzydki![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
livada jeszcze raz wielkie dzięki, dzięki Tobie namierzyłam swoją paczkę, pobawiłam się w detektywa i się udało
Tyle, że nie do końca, bo paczka jest w Ełku, ale nie może zostać dostarczona, bo nie ma adresu, tylko kod pocztowy jest, odbiorcy też nie ma, w związku z tym leży na magazynie i nie wiadomo, co z nią zrobić.
Napisałam do właścicielki, teraz wszystko w jej rękach.
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Zdolna jestes!! Krzymam kciuki za szczesliwe rozwiazanie problemu.
PS: Do mnie mama raz wyslala listo-paczke i z pospiechu wyslala tylko z kodem pocztowym - ale listonosz mimo wszystko przyniosl do drzwi bo pamietal, ze adresat mieszka pod takim i takim adresem. WIec jezeli na paczce widnieje twoje imie i nazwisko, to nie powinno byc wiekszego problemu przy wylegitymowaniu sie (mam nadzieje)
Marcel 3 lata