jak tam oschyska, cos dzis doszło?
cisza jakaś dziś...w przyszłym tygodniu chmurki![]()
jak tam oschyska, cos dzis doszło?
cisza jakaś dziś...w przyszłym tygodniu chmurki![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Nie irytuj mnie, nawet nie wspominaj o chmurkach
Ja czekam na Nouveau Ember, w przyszły tygodniu powinna przyjść...
I wyprałam JK, po praniu spuchaciał, zrobił się mechaty i fajny, ale nadal gryyyzieNo nic, zobaczymy jak się będzie nosić, bo zamotałam tylko raz przed praniem, i to z przodu (a nie nosiłam z przodu odkąd Młoda skończyła pół roku, bardzo nam było obu dziwnie i mało wygodnie
)
Edit: I ciągle myślę czy go ciąć i ile...
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Pierwsze fotki, jeszcze sprzed prania, już zrobione, muszę tylko zgrać je z aparatu, pewnie wieczorem wrzucę
Edit: ja nawet lubié gryzienie, należe do tych dziwnych ludzi, którzy noszą gryzące wełniane swetry na gołe ciało z przyjemnošcią - ale nie wiem co na gryzienie powie moje dziecko![]()
Ostatnio edytowane przez livada ; 28-01-2012 o 10:22
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
Ok, wrzucam przedpraniowe foty, z zastrzeżeniem, że nie oddają koloru - w rzeczywistości zieleń jest cieplejsza, a całość zupełnie nie wpada w seledynowy. No i po praniu JK zrobił się bardziej włochaty i jakby zwiększył objętość
I w akcji - nie patrzcie na wiązanie, od dawna noszę tylko w plecaku, a tu mnie coś podkusiło i zawiązałam 2X
Spróbuję zrobić jakieś sensowniejsze zdjęcia już wypranego Mistletoe![]()
Piekne![]()
Doula
Będą jeszcze różyczki Ember i Strato Caprica, bo cieszyły się taką popularnością, że zostaną dotkane
A ja się już skusiłam na Noveau Ember.
Sliczny jest ten JK Livada!
Marcel 3 lata
bedą roze! z kad ja kase na to wezme![]()
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
No piękny jest, im dłużej na niego patrzę, tym bardziej mi się podobaMłoda śpi mi teraz na plecach w JK, a ja co jakiś czas głaszczę sobie ogony
No i wydaje się być fajnie nośny.
Widziałam info na FB, dobrze że róże przestały mnie ruszać... Ale Strato caprica nadal stanowi sporą pokusę :/
Jednak się złamałaś i wzięłaś Nouveau?
Coś wymyślisz, na pewno - dla Oschołomki nie ma rzeczy niemożliwych :]
no ogonek na bank piękny, i vhyba się lekko mieni
co do pokonywania barier finansowychmowisz
cos chyba sprzedam
no zobacze jeszcze![]()
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Ja chyba tez cos w koncu musze sprzedacbo rozyczni mi sie rownie marza
![]()
Doula
A do mnie Caprica idzie już 10 dni, coraz dłużej te przesyłki idą i to raczej z winy angielskiej poczty, ostatnio wysyłałam dwie przesyłki - jedną ekonomiczną, drugą priorytetową i obie doszły w tym samym terminie.
Róże mają się dotkać, ale potrwa to kilka miesięcy niestety.
Ostatnio edytowane przez t_a_s ; 31-01-2012 o 09:44
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
No to ja tez nic nie kupie
bede dalej chorowac![]()
Doula
livada, ile czasu szedł do Ciebie JK?
Bo do mnie Caprica idzie już od zeszłego piątku i jeszcze nie doszła, zaczynam się denerwować.