Strona 14 z 19 PierwszyPierwszy ... 4678910111213141516171819 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 261 do 280 z 371

Wątek: Gałązki z jedwabiem

Chustoguru Awatar mamaslon
    Miejscowość
    WLKP

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez anse Zobacz posta
    Dokladnie taka sama sytuacje mialam dzis! Za Euro polowalam!
    Nic sie mi nie zawieszalo, bo nie bylo kategorii "Branches"!
    osz kurczaczki, a tego to ja juz w ogole nie ogarniam
    hmmm
    Kruszynka 2010
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci
    LULAMY Akademia Chustonoszenia
    Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
    BabyLedWeaning
    oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
    moje zwierzaki i

Chusteryczka Awatar Kamila
    Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie

dobrze że teraz a nie przy jaskółkach winnych ta awaria bo by drakońskie sceny były na forach
    ano... ufff!
    Marcel 3 lata

Chustomanka Awatar kista1
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

a ja dopiero teraz zobaczyłam skład, to 40% silku chyba żadna nati tyle nie miała
    Bianka 04-09-2010

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

no, wyjątkowe chusty
    ciekawe, co się działo
    2 + 7 (2005-2018)

Chustoguru Awatar metis1
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zuzolcia Zobacz posta
    mnie się też zdarzyło i mysle ze większości
    No, sorry, mi się nie zdarzyło kupić i olać...

Serwer mam zagramaniczny i też nic nie widziałam w I gat. A w okazje nie zaglądałam
    http://corallovo.blogspot.com/
    08.2005 06.2010 01.06.2014

Chustomanka Awatar randia
    Miejscowość
    Warszawa, Mokotów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Natalia Zobacz posta
    30-50% "zamówień" to czysta zabawa w polowanie na chustę, totalnie puste zamówienia. Te osoby nawet się potem do nas nie odzywają, nie odpowiadają na maile. Po jakimś tygodniu zamówienia widmo są anulowane, chusty wracają na stronę i wiszą nierzadko wiele miesięcy. Tak było z 80% naszych zimowych nowości. Na tej podstawie my szacujemy, że popyt wcale nie jest taki jak to wynika z "momentów polowań". Też bym wolała, żeby chusty były zamawiane tylko przez osoby, które naprawdę chcą używać chustę.
    Nie rozumiem, regulamin na Państwa stronie brzmi "Na płatność za zamówienie lub kopię potwierdzenia zapłaty czekamy do pięciu dni roboczych. Po upływie tego czasu zamówienie zostaje anulowane."
    Sami ustalili Państwo takie zasady, a teraz Państwo narzekają, że klienci postępują zgodnie z regulaminem? Nie ma mowy o żadnej prośbie o informowaniu o rezygnacji, raczej o automatycznym usuwaniu zamówień przez sklep. Nie zauważyłam też, żeby 6 dnia po "polowaniu" pojawiało się tak dużo chust.
    Nie wydaje mi się też, żeby to, że źli klienci nie płacą za chusty i nie odpisują na maile, miało znaczenie w kontekście nieustannych problemów z kupowaniem produktów w sklepie wynikających m. in. ze źle działającego serwera czy też sposobu prowadzenia sprzedaży.

Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

teraz to mi trochę nawet szkoda, bo dla samego składu bym kupiła

ciekawe jaka cena była?
    Bianka 04-09-2010

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez metis1 Zobacz posta
    mi też nie

Cytat Zamieszczone przez randia Zobacz posta
    Nie rozumiem, regulamin na Państwa stronie brzmi "Na płatność za zamówienie lub kopię potwierdzenia zapłaty czekamy do pięciu dni roboczych. Po upływie tego czasu zamówienie zostaje anulowane."
    Sami ustalili Państwo takie zasady, a teraz Państwo narzekają, że klienci postępują zgodnie z regulaminem? Nie ma mowy o żadnej prośbie o informowaniu o rezygnacji, raczej o automatycznym usuwaniu zamówień przez sklep.
    .
    no ale chyba chodzi też o jakieś podstawy wychowania? Jak jesteś zarejestrowana do lekarza specjalisty i wiesz, że nie pójdziesz, to też nie dzwonisz? Moim zdaniem to takie podstawy sv
    2 + 7 (2005-2018)

Chustomanka Awatar randia
    Miejscowość
    Warszawa, Mokotów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olapio Zobacz posta
    moze randia kupila za euro?
    Nie, nie kupiłąm za Euro tylko normalnie. Moja się jakoś podświetliła.

Cytat Zamieszczone przez Natalia Zobacz posta
    Chusty są wcześniej zapowiadane, więc czasu na refleksję trochę jest. Poza tym po zakupie też można się odezwać, że się jednak chusty nie weźmie. To trochę brak szacunku do innych forumek i do nas też, że się bezsensownie blokuje chustę.
    Postępowanie zgodnie z zasadami jakie Państwo ustalili nie wydaje mi się brakiem szacunku.
    Obwinianie klientów za to, że ten system sprzedaży nie działa nie wydaje mi się też specjalnym wyrazem szacunku firmy do klientów.
    W szczególności, że trwa to już jakiś czas, a Państwo nie zrobili nic, żeby ten system zmienić z korzyścią dla klientów.

Chustomanka Awatar Natalia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kista1 Zobacz posta
    ale jaskółek winnych chyba nikt nie odwołał
    Jaskółki były jedynym wyjątkiem w tej materii od pół roku. Aż się tu dziwiłyśmy, że to jedyny limit od wielu miesięcy, który nie był odwoływany i wpłaty przychodziły natychmiast. Lilie, Paprocie, Mea, Honsiu, Gałązki - wszystkich tych chust "utkaliśmy za mało", a potem wisiały i wisiały, część wisi do dziś.
    Nie pisaliśmy nic publicznie do tej pory, że jest to uciążliwe, więc potrafię zrozumieć osoby, którym się to zdarzało. Osobiście mi to nie przeszkadza, że po tygodniu od wypuszczenia nowości trzeba dokonać małego remanentu. Tylko te żale do nas, że "tkamy za mało" mocno mnie stresują.
    www.natibaby.pl - produkcja chust NATI, NATI Ring i in.

Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Ja też wielokrotnie zostałam olana przez nati wysyłałam maile na które nikt nie odpowiedział do tej pory, czy to jest dobre wychowanie?
    Bianka 04-09-2010

Chusteryczka Awatar taniuka
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

mnie też

coś jednak musiało się dziać ze sklepem... a wiadomo po ile były te gałązki? (randia, zdradzisz ile Twoja kosztowała?)
    marzec 2010 i kwiecień 2013

Chustomanka
    Miejscowość
    USA

Domyślnie

Ja też wielokrotnie zostałam olana przez nati wysyłałam maile na które nikt nie odpowiedział do tej pory, czy to jest dobre wychowanie?
    Jesli chodzi o brak odpowiedzi na maile to moge wtracic trzy grosze, bo mnie to dotyczylo. A chodzilo o ich blokade serwera, z ktorego wysylalam maile do NB. Zalozylam maila na interii i problem braku komunikacji sie skonczyl.
    Corcia 09.07.2006 i Syneczek 30.06.2008

Chusteryczka Awatar mamaLiKa
    Miejscowość
    sercem na Ursynowie ;)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez anse Zobacz posta
    Jesli chodzi o brak odpowiedzi na maile to moge wtracic trzy grosze, bo mnie to dotyczylo. A chodzilo o ich blokade serwera, z ktorego wysylalam maile do NB. Zalozylam maila na interii i problem braku komunikacji sie skonczyl.
    Ja akurat serwera nie zmieniałam i jak wcześniej Nati mi odpowiadało na maile, to teraz czekam już trzeci dzień na odpowiedź (zresztą w nawiązaniu do wcześniejszej korespondencji) i cisza, więc to chyba nie zawsze kwestia serwera

Chustoguru Awatar metis1
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Exclamation

A może jakimś rozwiązaniem byłoby ustalenie stałej godziny (np. 14.00 codziennie), o której "otwieracie" wirtualny sklep i o której można ewentualnie zapolować na takie zwroty?
    Bo jedni olewają swoje zamówienia, a drudzy tracą nerwy, bo bardzo by chcieli KUPIĆ i NOSIĆ, a wypatrzone wzory są niedostępne...

Chustomanka
    Miejscowość
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamaLiKa Zobacz posta
    Ja akurat serwera nie zmieniałam i jak wcześniej Nati mi odpowiadało na maile, to teraz czekam już trzeci dzień na odpowiedź (zresztą w nawiązaniu do wcześniejszej korespondencji) i cisza, więc to chyba nie zawsze kwestia serwera
    To zmienia zupelnie postac rzeczy...
    Corcia 09.07.2006 i Syneczek 30.06.2008

Domyślnie

Nie jest to dobre wychowanie, ale niestety pomimo naszych reakcji zdarzało się pewnej osobie, która nie będzie już długo pracować w Natibaby. Niezależnie od tego, kto będzie obsługiwał wysyłki i maile, lepiej będzie dla wszystkich, jeśli chusty będą kupowane przez osoby zainteresowane.

Ogólny wniosek jest taki, żeby się nie stresować, bo pewnie za kilka dni te gałązki będą ciągle jeszcze dostępne.

A 40% jedwabiu będzie jeszcze sporo.

Chustoguru Awatar metis1
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

Hurra!

Domyślnie

A może jakimś rozwiązaniem byłoby ustalenie stałej godziny (np. 14.00 codziennie), o której "otwieracie" wirtualny sklep i o której można ewentualnie zapolować na takie zwroty?
    Bo jedni olewają swoje zamówienia, a drudzy tracą nerwy, bo bardzo by chcieli KUPIĆ i NOSIĆ, a wypatrzone wzory są niedostępne...
    A to dobry pomysł.

Chustoguru Awatar metis1
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

... trzeba tylko wcielić w życie...

To jak, od kiedy otwarcie o 14.00?

Uprawnienia umieszczania postów