Zwariuję z tym jedwabiemChcę wreszcie jedwab!!!
I najlepiej grubasa![]()
![]()
Zwariuję z tym jedwabiemChcę wreszcie jedwab!!!
I najlepiej grubasa![]()
![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Nie próbuję powiedzieć, że zawsze to kwestia pustych zamówień, ale myślę, że gdyby chustę zamawiały osoby, które naprawdę chcą ją kupić, to akcje całkowitej wyprzedaży w kilka minut zdarzałyby się tylko raz na jakiś czas. Pewnie ok. 80% nowości wisiałoby przynajmniej godzinę, a może nawet wiele dni. My już zwiększaliśmy ilość wystawianych chust, wystawiane były różne kolory jednocześnie i zawsze był ten sam schemat. W pierwszym odruchu wszystko schodzi na pniu, a potem 30-50% chust jest nieodbieranych.W międzyczasie ogrom żalu wobec nas ze strony osób, które naprawdę chciały chustę.
Myślę, że sprawy nie ma co drążyć. Nie piszę tego po to, żeby zgłaszać pretensje, tylko, żeby pokazać, że te Gałązki być może wcale nie są wyprzedane.![]()
Natalio czekamy chyba na przedsprzedaż jaskółek...tam mam nadzieję się załapać
Wszyscy,którzy się zgłoszą będą mieli chustę?
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Ja zapisuje Zoane na szaro/malinowe![]()
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
3,6 okazja-na angileskiej kosztowała 89eu
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
ja to już sama nie wiem czy je kcem
bo skoro ma być więcej jedwabiu to może i jakiś fajny wzór nowy się pokaże...
no i grubas jak najbardziej by się przydał eh...
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
za późno piszę, oczywiście. dziś nie polowałam, bo zapomniałam w ogóle. ale z wcześniejszego doświadczenia - w tym sklepie jest jakaś wada, F5 nie odświeża stronę lub odświeża raz z 10 kliknięć. Następnym razem spróbujcie o wyznaczonej godzinie wprowadzić nazwę chusty do wyszukiwarki na stronie - od razu się chusty znajdą![]()
Moje kochane dziewczynki - Marta (18.09.2006) i Agłaja (06.08.2010)
Bo ja jestem zniechęcona do firmy, a nie chust, które już mam
Uważam, że powinni sprzedawać (osobiście to nawet uważam, że powinni sprzedawać drożej niż teraz), ale jako profesjonalni sprzedawcy powinni też dbać o swoich klientów i wprowadzać zmiany, a nie narzekać, że ci klienci są źli i nie płacą za chusty i dlatego są trudności w sprzedawaniu, że regulamin poprzednio był jeszcze gorszy i ci klienci im nieprzyjemne maile pisali itd itd. Takie wypowiedzi nie są zbyt profesjonalne.
Wracając do tematu, to najprawdopodobniej bardzo chętnie pozbędę się tego jedwabiu na wymiankach, może ktoś się skusi![]()
ALe koniecznie zdjecia nam pierw pokaz jak dojdzie, ok?![]()
Marcel 3 lata