Strona 13 z 19 PierwszyPierwszy ... 35678910111213141516171819 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 260 z 371

Wątek: Gałązki z jedwabiem

Chustomanka Awatar Natalia

Domyślnie

Z tego, co czytam w tym wątku wynika, że chusty jakby się w ogóle nie odświetliły się w polskiej wersji sklepu. Wygląda na awarię sklepu albo serwera. Pierwszy raz widzę coś takiego w tym sklepie. Jak Tomek przyjdzie, to poproszę go, żeby to obejrzał. Mnie ten serwer od jakiegoś czasu podpada.
    Chust było kilkadziesiąt i nic nie szło spod lady.
    Od jakiegoś czasu tka się więcej chust, wystawiamy też jednorazowo kilka kolorów lub wzorów, lecz niezależnie o ilości wystawionych chust zawsze działa pewien mechanizm, którego fora internetowe nie są świadome. 30-50% "zamówień" to czysta zabawa w polowanie na chustę, totalnie puste zamówienia. Te osoby nawet się potem do nas nie odzywają, nie odpowiadają na maile. Po jakimś tygodniu zamówienia widmo są anulowane, chusty wracają na stronę i wiszą nierzadko wiele miesięcy. Tak było z 80% naszych zimowych nowości. Na tej podstawie my szacujemy, że popyt wcale nie jest taki jak to wynika z "momentów polowań". Też bym wolała, żeby chusty były zamawiane tylko przez osoby, które naprawdę chcą używać chustę.
    www.natibaby.pl - produkcja chust NATI, NATI Ring i in.

Chustoguru Awatar metis1
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

To bardzo ciekawe, co piszesz o tych %...

A czy np. drugi rzut takich chust też mógłby być anonsowany?
    http://corallovo.blogspot.com/
    08.2005 06.2010 01.06.2014

demona
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Natalia Zobacz posta
    Też bym wolała, żeby chusty były zamawiane tylko przez osoby, które naprawdę chcą używać chustę.
    W takim razie musicie zmienic system sprzedazy, bo obecny temu nie sprzyja. A nieciekawej atmosferze i owszem.

Chustoguru Awatar metis1
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

MOże gdyby tak publikować "plan edycji" ( jak Poczta Polska w dziele "Filatelistyka"), mniej by było anulowanych zamówień, byłby czas na refleksję i podjęcie dobrej decyzji... A tak, to jest zabawa, polowanie, złość itp...
    http://corallovo.blogspot.com/
    08.2005 06.2010 01.06.2014

Chustoholiczka Awatar madzi

Domyślnie

Z tego, co czytam w tym wątku wynika, że chusty jakby się w ogóle nie odświetliły się w polskiej wersji sklepu. Wygląda na awarię sklepu albo serwera. Pierwszy raz widzę coś takiego w tym sklepie. Jak Tomek przyjdzie, to poproszę go, żeby to obejrzał. Mnie ten serwer od jakiegoś czasu podpada.
    ale randia kupiła, więc nie ma mowy o awarii

Chustomanka Awatar kista1
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madzi Zobacz posta
    Heh wiedziałam, że ktoś dorwał
    Bianka 04-09-2010

Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez metis1 Zobacz posta
    MOże gdyby tak publikować "plan edycji" ( jak Poczta Polska w dziele "Filatelistyka"), mniej by było anulowanych zamówień, byłby czas na refleksję i podjęcie dobrej decyzji... A tak, to jest zabawa, polowanie, złość itp...
    Zgadzam się każdy by się zastanowił w spokoju i wydatki jakoś rozplanował
    Bianka 04-09-2010

Chustoguru Awatar mamaslon
    Miejscowość
    WLKP

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madzi Zobacz posta
    hmmm...no ale to jedna chusta...powiedzmy ze 3(plus te cicho ciemne wiadomki)
    ja odświezałam co 1/2 sec i ikonki nie widzialam
    przy jaskółkach ikonkie widzialam! to ze mi sie zawiesił to inna sprawa ale IKONKA BYŁA

szkoda ze się nie udało dla Zoany upolować
    Kruszynka 2010
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci
    LULAMY Akademia Chustonoszenia
    Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
    BabyLedWeaning
    oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
    moje zwierzaki i

Chustoguru Awatar Olapio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

moze randia kupila za euro?

Chusteryczka Awatar matysia
    Miejscowość
    Jabłonna

Domyślnie

Mnie sie nic nie udaje upolować od miesiąca ani w domu , ani w pracy gdzie mam bardzo dobry serwer. prosimy o jakaś zmianę systemu sprzedaży. Jeżeli jakieś zamówienia sa anulowane to,nie mam znów szcześcia i nic mi sie z drugiego rzutu upolowac nie udaje.

Maciek 1987,Marta 1989,Mateusz 1993,Michał 1995, Matylda 2005,(*)2006, Benjamin 2008, Franuś 2010,
    Nikt z nas nie jest ideałem.
    Choruje, mało mnie na forum

Chusteryczka
    Miejscowość
    Irlandia/Galway

Domyślnie

Wow. Przysnelo mi sie usypiajac dziecia a tu takie numery A szkoda, bo te szaro-rozowe mi sie podobaly. No nic, moze rzeczywiscie wroca do sklepu za tydzien
    A. 02.2010, T. 06.2012

Chustoholiczka Awatar aginia
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Plan genialny, ale chyba mocno niemarketingowy...choć w sumie Oscha tak zrobiła
    Kuba - 2004, Jaś -2006, Franio -2011 i Józio 2014

Chustomanka Awatar Natalia

Domyślnie

Chusty są wcześniej zapowiadane, więc czasu na refleksję trochę jest. Poza tym po zakupie też można się odezwać, że się jednak chusty nie weźmie. To trochę brak szacunku do innych forumek i do nas też, że się bezsensownie blokuje chustę.
    www.natibaby.pl - produkcja chust NATI, NATI Ring i in.

Chustoguru Awatar mamaslon
    Miejscowość
    WLKP

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aginia Zobacz posta
    Plan genialny, ale chyba mocno niemarketingowy...choć w sumie Oscha tak zrobiła
    i pełen sukces, prawda !
    Kruszynka 2010
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci
    LULAMY Akademia Chustonoszenia
    Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
    BabyLedWeaning
    oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
    moje zwierzaki i

Chustoholiczka Awatar aginia
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Chusty są wcześniej zapowiadane, więc czasu na refleksję trochę jest. Poza tym po zakupie też można się odezwać, że się jednak chusty nie weźmie. To trochę brak szacunku do innych forumek i do nas też, że się bezsensownie blokuje chustę.
    Przyznaję, że raz tak zrobiłam zamówiłam, ale nie anulowałam...myślałam, że koleżanka weźmie ale jakoś wszystko ciągneło sie strasznie, no i zapomniałam anulować

Samo zaanonsowanie chusty to nie to samo co zapowiedzenie, że w najbliższych 2,3 miesiącach będzie to i to. To pozwala zrobić pla chustozakupów na chustonoszenie
    Kuba - 2004, Jaś -2006, Franio -2011 i Józio 2014

Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

ale jaskółek winnych chyba nikt nie odwołał
    Bianka 04-09-2010

Chusteryczka Awatar Kamila
    Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie

No cos z tym serwerem musialo byc, bo jak czytam na TBW to wiekszosc widziala chusty i rozmiary, a u nas tyle osob i nikt oprocz randi....
    I tak niechcacy wyszedl limit dla reszty swiata oprocz Polski Teraz my mozemy na TBW wsiasc, ze mialy fory i lepszy serwer Jak sie ladnie balans wyrowna

Szkoda, ze co limit to kontrowersje gwarantowane
    Marcel 3 lata

Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Przyznaję, że raz tak zrobiłam zamówiłam, ale nie anulowałam...myślałam, że koleżanka weźmie ale jakoś wszystko ciągneło sie strasznie, no i zapomniałam anulować
    A ja napisalam maila czy moge zaplacic paypalem i nie dostałam odpowiedzi a po trzech dniach zamówienie zostało anulowane :/
    Bianka 04-09-2010

Chustomanka
    Miejscowość
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamaslon Zobacz posta
    hmmm...no ale to jedna chusta...powiedzmy ze 3(plus te cicho ciemne wiadomki)
    ja odświezałam co 1/2 sec i ikonki nie widzialam
    przy jaskółkach ikonkie widzialam! to ze mi sie zawiesił to inna sprawa ale IKONKA BYŁA
    Dokladnie taka sama sytuacje mialam dzis! Za Euro polowalam!
    Nic sie mi nie zawieszalo, bo nie bylo kategorii "Branches"!
    Corcia 09.07.2006 i Syneczek 30.06.2008

Chusteryczka Awatar Zuz
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matysia Zobacz posta
    Nie ciekawe sa komentarze na fajsbooku.
    narmalne

Cytat Zamieszczone przez kista1 Zobacz posta
    Zgadzam się każdy by się zastanowił w spokoju i wydatki jakoś rozplanował
    ja tez się zgadzam

Samo zaanonsowanie chusty to nie to samo co zapowiedzenie, że w najbliższych 2,3 miesiącach będzie to i to. To pozwala zrobić pla chustozakupów na chustonoszenie
    mnie się też zdarzyło i mysle ze większości

Cytat Zamieszczone przez Kamila Zobacz posta
    No cos z tym serwerem musialo byc, bo jak czytam na TBW to wiekszosc widziala chusty i rozmiary, a u nas tyle osob i nikt oprocz randi....
    I tak niechcacy wyszedl limit dla reszty swiata oprocz Polski Teraz my mozemy na TBW wsiasc, ze mialy fory i lepszy serwer Jak sie ladnie balans wyrowna

Szkoda, ze co limit to kontrowersje gwarantowane
    dobrze że teraz a nie przy jaskółkach winnych ta awaria bo by drakońskie sceny były na forach
    Coach dyplomowany SWPS

Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
    Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala

Uprawnienia umieszczania postów