ja bym w ogóle jakies jaskółki z czerwienią jeszcze chciała...moga byc jedwabne...takie jak te malinowo szare
![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Uff, całe szczęście obie z wściekłym różem, czyli nie dla mnieTe szare jeszcze jakoś wyglądają, ale połączenie turkusu i różu jest absolutnie przerażające
![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
Kurcze ładne te gałązkiMnie się ten wzór niesamowicie podoba - ja koniecznie chcę szare
![]()
![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
Szare super!
I znowu wojna sie szykuje na bank! A nie podano godziny wypuszczenia, wiec pewnie tylko kilka sztuk bedzie.
Ja w kazdym razie ide sie probowac z zakladaniem konta u NB, bo Natalia wyjasnila juz co jest nie tak, ze do tej pory nie moglam tego zrobic i dlaczego nie bylam w stanie skontaktowac sie z nimi mailowo. Chcialam wiec zaznaczyc, ze nie jest to wina ich customer service! Natalia - dzieki!
Corcia 09.07.2006 i Syneczek 30.06.2008
A ja na jedwab czekałamPewnie nie ustrzelę
Wagi nie było?
I mnie się turkusowe podobają też!
No a szare-miodzio!![]()
szare są cudowne
IMO
szaro-różowe - kolorystyka pancy jedwabnego
turkusowo-różowe - lniane motylki miały identyczne zestawienie
ładne całkiem
ale ekhem niemęskie![]()
pojawią się nawet wiem jakie - navyi niech mnie kule biją jak się mylę - od dawna mam to przeczucie, tak samo jak przeczuwałam czerwone jaskółki
to może naświetl gdzieś problem by inni też wiedzieli w razie problemow
miałam Ci pisać właśnie bo ważki takie chciałaś![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
UFFFFF, nie podobają mi się![]()
będę miała okazję poobserwować, jak znikają bez nerwów![]()
2 + 7 (2005-2018)
taaa... i znając życie, jak byś chciała zapolować, to Ci się uda) Ja też będę polować bez entuzjazmu, więc pewnie się uda
![]()
A gałązki ładne są - mi się chyba jednak bardziej podobają kaszmirowe turkusowe...połączone z grafitem są bardzo stonowane. Kto wie, a może nawet ten "różyk" z szarym też będzie taki spokojniejszy...
hehe bez entuzjazmu ta
już ja to widzę![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
tez uwazam ze te turkusowe-kaszmirowe sa po prostu świetne![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Tak patrzę i patrzę i stwierdzam,że jednak te turkusowe jedwabiki bym chciałaCiekawe jaka grubość...
![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez Aksamitka ; 16-01-2012 o 21:26