No i koniecznie lewe strony trzeba wsadzic, dla potomnosci:
![]()
No i teraz pytanie - w tych szarych, ta druga strona to taka malina co w jaskolkach, czy zupelnie cos innego??
![]()
Marcel 3 lata
Ja myślę, że te szare to nie z różowym, a z czerwonym!
![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
A a propos "planu emisji", to też ostatnio o tym myślałam...![]()
Poczta Polska publikuje plan emisji znaczków pocztowych, mogłaby być natchnieniem dla Nati:
http://www.poczta-polska.pl/znaczki/pl/emisja.php
Najlepiej jakby przy ogloszeniu podawali dokladny procentowy sklad wchodzacej chusty
A potem stworzyli kategorie "Nowe produkt" w sklepie i tam wrzucali (jak ktos na FB zaproponowal), zeby nie bylo tym samym nieporozumien jak ostatnio.
Marcel 3 lata
o jaaaaaaaaaa cud miód malina mmmmm
o te malinowe(?) właśnie mi chodzi![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
no to niezły wzór dla Nati znalazłaś, jak im z emisją znaczków, tak wychodzi jak z dostarczaniem paczek, to w sumie możemy sobie same taki plan dla Nati ułożyć
aczkolwiek pomysł fajny
edit; Chyba, że ci o wzory chust chodziło - w lutym chusta z hokejem na trawie, potem z mukowiscydoza...![]()
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Lada moment na www PP powinny być i zdjęcia planowanych na 2012 znaczków...
Wtedy wzór będzie kompletny...![]()
waga też by sie przydała![]()
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Śliczne te szare, może i bym zapolowała, ale za pewnie w przeciągu tygodnia pojawi się inna nowość - równie piękna, studnia bez dna, dlatego już się w to nie bawię![]()