Bardzo madrze prawisz kobieto, za duzo w tym jest emocji. To sa tylko chusty, a każda z nas ma w czym nosić. Mnie samej się wczoraj zrobiło przykro , bo i Franek już duży i dzieci więcej mieć nie będę, to pewnie moje ostatnie podrygi noszenia. Ale luz . I będzie jeszcze przedsprzedaż , wiec świetnie.
No, to mamy kolejny dowód na to, że jednak nacisk działa!
Był problem z anonsowaniem nowych szmtek - rozwiązany.
Jest problem z dostępnością - na dobrej drodze
A kto miał najniższy numer zamówienia? Szacuję, że było ok. 20 chust, moje zam. to 1096. Kilku nie było szans sobie wpakować do koszyka, więc rachunek prosty![]()
jejejejejejej
ale jestem szczesliwa! zamowie sobie na bank czerwone![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
łeeeee, przestały mi sie podobać
teraz sie laski wkurza dopiero, te co kupilu po 300 euro
edit: nie oszukujmy się, dla wiekszości polujących głowna zaleta jaskółek to ich wysoka cena na rynku wtórnym![]()
Ostatnio edytowane przez demona ; 10-01-2012 o 12:40
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
he he he![]()
racja
teraz sie pozabijaja o sklad i kolory
Teraz w kazdym razie moga zakonczyc swoje kasanie Nati jako firmy, bo tu firma zrobila niezly uklon w ich strone.
Jakos nikt nie napastowal n FB Didka brzydkimi komentarzami o zrobienie pre-order Pfau 2007, Rosenholtz, Zinc, czy jakiegos tam cudownego jedwabnego Nino - bo nie udalo im sie kupic a na rynku wtornym za drogo...
Marcel 3 lata
jeszcze jedno mi przyszło do glowy. Teraz wiekszość osób wróci do Nati te brazowe i fioletowe. No z czerwonymi sie zobaczy jak kolor wypadł. Mam nadzieję, że Nati sie zabezpieczy na te okoloczność....
Podejrzewam, ze te co pują to maja w czym nosic i jakaś wełna czy kaszmir sie znajdzie w stosiku na zamianę![]()
Ja bym jeszcze jakiś fajny jedwab chciała...Jakiś kwiatowy...
Ale już nie jaskółki - jedne mi wystarczą![]()
Wierze na slowo!
http://wraptown.wordpress.com/2011/0...-violett-2007/
Pierwsze jaskolki pewnie tez polezaly sobie w sklepie u Nati, zanim zeszly...
Marcel 3 lata
moze w sobotę? Musze miec czas na przetrawienie na spokojnie wyniku, jaki by nie był![]()
fakt, ale u Didka niegdy nie było tylu rozczarowanych
ja bym raczej do pawi bordowych i niebieskich porównałaale masz rację
BNIB brand new in box
Mi się zdarzał sprzedać BNIB, otwierasz puełko, nie zakochujesz sie, puszczasz dalej. Gorzej jak ma to miejsce zanim pudełko dotrze do Ciebie![]()