ooo ładniusi ten fiolecik! a ja jeszcze za swój nie zapłaciłamczekam na wiecej fotek! czyli co pierwsze wrażenia pozytywne?
jak dojedzie mamaani to wrzuce kruszynkę...o ile się da ta mała![]()
Ostatnio edytowane przez mamaslon ; 22-12-2011 o 12:29
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
klocuszka mam ale małego
czyli ktoś inny chętny na motanie?
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Mój chuścioch-klocuszek w domu...
A ja:![]()
![]()
Nie, fiolet bueeee...
![]()
To ja jeszcze w kwestii polowania.
Otoz trzeba poczynic pewne przygotowania, czyli: komputer obowiazkowo wymieniamy na nowy, taki z najszybszym procesorem i najlepsza karta graficzna, zeby dobrze widziec kolory zwierzyny, na ktora sie poluje (co nie znaczy wcale, ze musimy sobie polowanie odpuscic jesli ubarwienie siersci ze zdjec nie przypadlo nam do gustu. Kazdy mysliwy wie, ze rzeczywista barwa futra czasem ma sie nijak do zdjecia!)
Komputerow takich trzeba miec sztuk DWIE lub TRZY: sztuki dwie - jesli potrzebowac bedziemy rownoczesnie polowac na dwie bestie, np. na zwierza z welna i na zwierza z kaszmirem; sztuk trzy - jesli chemy polowac jw plus jednoczesnie, "na goraco" wymieniac sie pogladami na forum z innymi mysliwymi polujacymi w tym samym czasie (oszczedzamy sobie zbednego klikania przy przeskakiwaniu ze strony na strone, ktore przeciez zabiera nam drogocenny czas!)
Zmieniamy dostawce uslug internetowych, na tego ktory zapodaje najszybsze lacze - czesto o sukcesie polowania decyduja milisekundy!
No i wreszcie: trofeami chwalimy sie na forum, a nie mezowi/partnerowi! Chocby nie wiadomo jak wyrozumialy, po szostym czy siodmym upolowanym zwierzu zacznie nam niewatpliwie serwowac jakies niedorzeczne komentarze na temat bezsensu ilosci posiadanych trofeow.
Corcia 09.07.2006 i Syneczek 30.06.2008
No to daj jeszcze zdjecia w turkusowej, a ocenimy chorem, ktora ladniejsza![]()
Marcel 3 lata