jesli ktoś ma ochotę na 4,2 turkusowe to niech pisze na pw, ja jednak odpuszczę![]()
Właśnie przybył do mnie kurier z kaszmirami
Na metce 20% kaszmiru i wydają się, podobnie jak kaszmirowe gałązki nieco grubsze od kotów.
No i nadal nie wiem, którą wybrać. Turkusowa ma większy kontrast, ale fioletowa jest taka...no nie wiem... bardziej tajemnicza.
Zrobiłam z 20 zdjęć, ale na każdym ten fiolet wychodzi inaczej.![]()
a ten turkus, to ten sam co w galazkach?
Marcel 3 lata
Ooo! Mdły na pewno nie jest!
też przed chwilą dostałam. Przede wszystkim chusta jest niesamowicie mięciutka!kolor bardzo energetyczny, fajnie się łączy z tym szarym.
Bardzo jestem ciekawa noszenia...![]()
ale czad![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Zdecydowanie lepiej z tych fotek prezentuje się fiolet, jeśli turkus ten sam co w gałązkach to tutaj wyszedł bardzo mdły i nie oddaje prawdziwego koloru.
Gałązki są rzeczywiście miękciutkie, ale kotki też były.
OT: A jak już jesteśmy przy kaszmirach to czy japan z kaszmirem był grubości kaszmoriwego SP???
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
troche ten fiolet jak moja pamietna jade plumka![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Tak.
Różnica polega jedynie na splocie. Japan jest cały przepleciony - wiadomo, jaki jest wzór. W SP chusta jest "pół na pół", lustrzanym odbiciem, co podobno ma minimalny wpływ na nośność. Ale nie porównywałam tych miligramów, bo różnica pewnie nie jest zauważalna. Nosiłam w japanie, SP z kaszmirem macałam tylko. Wyszły w tym samym czasie +/-, tkane tak samo, wszystko to samo oprócz wzoru.
Pamiętam, ze jak dostałam nowego japana (moja pierwsza w życiu tkana), byłam zaskoczona jej twardością i grubością. Ale to dlatego, że inaczej sobie wyobrażałam nową chustę...
Nowe Honsiu to mięciutki szaliczek w porównaniu z nowym Japanem.
No i prosze jaka szybka i fachowa pomoc![]()
Marcel 3 lata
Weź przestań...
![]()
bardzo mi się ta fioletowa chusta podoba![]()
Do polowania potrzebna jest broń, w postaci szybkich palców, szybkiego internetu i opanowania. Potrzebny jest też zwierz, który zwietrzony przez łowców pojawia się na chwilę w określonym miejscu. Opanowanie i refleks decyduje to najwięcej, choć przydaje się też łut szczęścia.
Kto upoluje, ten się cieszy, bo zwierzyna ta jest rzadko spotykana, a trofea prezentowane w stosiku rosną i wzbudzają zachwyt u części pozostałych myśliwych...