Zmieniam zdanie! Turkusowa lepsza![]()
A tak poza tym to masz ładne oczy Celebrianno![]()
Kurcze a mnie się fiolet podoba bardziej, może dlatego że jestem tak sfokusowana na turkusowe gałęzie że teraz żaden inny turkus mnie nie bierze
Fajowe foteczki![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
No super wam w tym turkusie!!!!!
Marcel 3 lata
Właśnie sobie tak myślę, że ten wzór jest subtelniejszą wersją Japana, a mocniejszą Hokkaido. Bardzo ładnie wygląda na tym turkusie. Jedna i druga strona wygląda bardzo "charakternie" i przyciąga wzrok. Choć podobają mi się też szalenie gałązki, to chyba ten "japanowy" wzór bardziej mi leży... z czterech ostatnich kaszmirków Honsiu turkusowe to mój nr.1
edit: dzięki za komplimenta...![]()
![]()
Oj coraz bardziej mi się podoba ten turkusik![]()
Gabuszka (02.2010)i Wituś (02.2013)
u nas tez jest od czwartku turkusowa 4,2
Piekna, miekka, cudnie sie dociaga
U nas już wypróbowana: mięciuteńka do kwadratu, aż chce się ja głaskać; bardzo mały węzełek; ŚWIETNIE NOSI!
Mała nawet mi zasnęła na plecach, tak się zmęczyła zaglądaniem mi przez ramię do garów
No i coś, co szczególnie mnie cieszy: nie chciała schodzić ze mnie, tak jej w tym kaszmirku było dobrze!![]()
obie są super! nawet M. się podobają choć z reg.
wiec
a która to już sprawa os.![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
dzisiaj się zmacałam z honsiukami - na tą chwilę moja ulubiona chusta (której nie mam... ale przynajmniej osłonkę sobie uszyjęalbo mt honsiukowe
), milusia, mięciusia, gładziusia
fiolet bardziej do mnie chyba pasuje, ale bardziej podoba mi się turkus! tylko bardziej wiosenny jak dla mnie... ewentualnie na śnieg
tak więc turkusa kiedyś posiądę![]()
Czy ktoś ma porównanie fioletu z honsiu do mei frizzle?
I jaki to fiolet na żywo jest z kaszmirze? Zimny czy lekko śliwkowy?![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
honsiu znowu w ofercie, w okazjach i bez wad![]()
2 + 7 (2005-2018)
Jeszcze leży???Ludziska, bierzcie, to naprawdę superowa szmata!
W normalnych jeszcze 4,2!