Aaa ja też chcę do chustowego nieba!Cudna chusta
Zachorowałam
![]()
Aaa ja też chcę do chustowego nieba!Cudna chusta
Zachorowałam
![]()
mogłam tu nie wchodzić, mogłam tu nie wchodzić...
idę stąd!
Anasta, Ty malpo jedna
Nie dosc, ze wstawilas zdjecia cudne zdjecia antracyta, jedynego indio, kotre mnie powalilo, to jeszcze teviota dolozylas na dokladke, a nad nim sie zastanawialam juz jakis czas.
dobrze, ze mam bana na chusty![]()
a ja będe miała może juz w przyszłym tygodniu
juz je kocham, ciekawe jak będzie jak juz je będe miała
doszedł dziś do kogoś?
Andrzej tata Julki (17.03.2008) i Alicji (20.04.2011)
hej, i jak wrażenia? (pytanie do dziewczyn, które już otrzymały) Mocno ciekawa jestem![]()
2 + 7 (2005-2018)
wkurza mnie to czekanie i brak informacji co z indiaczem zakupionym już dawno![]()
Dziewczyny jak tak naiwnie po prośbie, że gdyby komuś się antracytek nie spodobał to chętnie przygarne. Nie wchodziłam przez miesiac na forum i teraz mam nauczke![]()
Koza- mamut Hankoka i Idki Dzidki
piekna ta chusta
ale i tak grass ładniejszy moim zdaniem
a moze grass ktos by chcial sprzedac?
Widziałam antracyta przez chwilę.Mnie się podoba.Spokojna chusta.Jak indio czarno-białe, ale bez takiego mocnego kontrastu jak w tamtym. Mięciutka,choć ledwie dotknęłam i wcześniej nie widziałam konopii.Oglądałam w pudełku,a chętnie w akcji zobaczę.Kojarzy mi się jak popiół z papierosa lub ogniska-dla mnie to ładny kolor.Pomacałabym sobie antracyta dłużej!
Indio Grass właśnie zakupiłam,ale nie miałam w łapkach jeszcze
![]()
TO MÓW!!! jakie jest? bo moje do mnie nie dotarło jeszcze, choć już jest w drodze )))))
edit: widzę że chccesz jednak wymienić ))) nie, nigdy tego nie zrozumiem - macałam te gekony, nie wiem co w nich jest ))) może jeszcze jako krócizna... ale jak tego koloru jest tyle... no nie wiem, to IMO )))
Ostatnio edytowane przez elenapogodna ; 02-06-2011 o 15:18
Moje kochane dziewczynki - Marta (18.09.2006) i Agłaja (06.08.2010)