Moim zdaniem bedzie czarna bawełna i biale konopie, bo tak chyba było w grassie?? I też bedzie takie płaskie jak grass
Moim zdaniem bedzie czarna bawełna i biale konopie, bo tak chyba było w grassie?? I też bedzie takie płaskie jak grass
I takie fajnie świcunce![]()
{HomeBirthing . BreastFeeding . Co-sleeping . BLWeaning . BabyWearing . Cloth Diapering . Work at Home . Veg*n momma to Kiki girl (IX 2009) & baby Surprise (Spring 2012)}
a tak w ogóle to wiecie, że w dzień kiedy wyszedł antracyt, to sobie pomyślałam, że nie ma czarnego indio, a później, że jest czarno białe, ale że mi sie nie podoba i może by w tym kierunku poszli. o i spełnili moje oczekiwania![]()
K. 2009M. 2012
No, moim marzeniem niekończącym się są india z domieszkami w szarościach - antracyt wełniany, kaszmir grafitowy, cynk lniany, a teraz jeszcze konopie antracytowe![]()
{HomeBirthing . BreastFeeding . Co-sleeping . BLWeaning . BabyWearing . Cloth Diapering . Work at Home . Veg*n momma to Kiki girl (IX 2009) & baby Surprise (Spring 2012)}
gdyby kolor był taki jak tu kaszmir grafitowy http://chusty.info/forum/showthread.php?t=18054&page=1
myślicie ze jest szansa by był podobny??
Niestety, taki piękny jak kaszmir nie będzie, bo w kaszmirze obie nitki są szare - popielata i grafitowa. Tutaj będzie wysoki kontrast, jak w Zinc!
Chociaż, znając fotki Didymosa, jeszcze możemy się zaskoczyć![]()
Boskie.... Jakbym tylko miała zbędne 100eurosów....
Dziewczyny, jak któraś kupi, ale jej nie podpasuje, albo jej się znudzi - dajcie znać
Zuzu (styczeń 2010), Kalina (wrzesień 2012)
Doradca Akademii Noszenia Dzieci, Instruktor masażu Shantala. Bliskość na starcie - ja w sieci![]()
W Poznaniu też nosimy
boskie,ciekawe czy cienias,może już jutro przyjedzie pan z DPD?![]()
Na SuT laska pisze, ze jak grass
miekkie i nie za grube
http://www.stillen-und-tragen.de/for...p?id=38776&t=1
Ostatnio edytowane przez demona ; 19-05-2011 o 15:51