Moze jakieś haslo??
Bo wystawianie języka może się seksualnie kojarzyć.
Moze jakieś haslo??
Bo wystawianie języka może się seksualnie kojarzyć.
Może jakiś breloczek, taki jak był z latawicy szyty?
Blog,
Aniołek Sierpień 2022,Aniołek Kwiecień 2022,Aniołek Październik 2021,Asiulek 1.02.2013 ,Aniołek grudzień 2008, Natulek 13.08.2006
Nie no, z przypinką fajny pomysł. Zawsze można wykorzystać breloczki z latawicyAle tak codziennie chodzić z tą sama broszką?
A jaki jest bobomig na chustowanie? Kiedyś był o tym wątek, ale nie pamiętam, na czym stanęło.
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
Jakiś mały embemacik byłby supera mężowi szacun za odwagę, ja się za to zaczepianie wcale nie gniewam, mam nadzieję, że dobrze się bawiliście w Wawie, pozdrawiam
![]()
"Ludzie od czasu do czasu potykają się o prawdę, ale większość z nich podnosi się, otrzepuje i idzie dalej, jakby nic się nie stało" W.Churchill
ja przy kluczach mam dwa duże breloki, a klucze zawsze w głębi torebki. nie zdążę ich wyjąć na widok chusty
proponuję prosty, neutralny gest ułożenia ust w dziubek, lekki. nie śmiejcie sięnie jest to wyszczerz, ani uśmiech który mógłby być zupełnie nie z forum związany. dziubek ma to do siebie, że można go zrobić np w zamyśleniu więc osoba nieforumowa w chuście widząc nasz dziubek nie uzna nas za wariatkę/wariata
![]()
Wychodzi na to, ze trzeba zawsze mieć przy sobie jakiś handmade forumowy
Ja noszę torebkę od Moniki, ale niechustową, to ktoś może nie rozpoznać.
może znaki migowe?
F jak forum: http://www.onsi.tv/slownik,F.html
albo Ch jak chusta: http://www.onsi.tv/slownik,Ch.html
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
mnie się pomysł z przypinkami nie podoba. a co jeśli akurat zapomnicie i kogoś spotkacie? może jednak jakieś zdanie/słowo i rzeczywiście jakiś znak? mało się na forum udzielam, ale miałam sporo takich sytuacji. np. w Krakowie i wydaje mi się, że jednak gest czy/i słowo byłyby lepsze.
Znaki migowe SUPER!!!
wybaczcie macicna na mozg mi uciska
przefarbujmy naszym dzieciom włosy na zielono![]()
e tam jak ostatnio jedna forumkę napadłam i mówię cześć jestem baryła z chustoforum ale masz jakną to kurtkęm mogę Cię pooglądąc
na to ona ooooo a ja ......
tralalala
serio spontan to jest coś
albo zamiast dzięń dobry/ cześć zapytać o chustę
no i nie zawsze mamy ochotę ze wszystkimi się witać - ja już widzę spotkanie demony z green - seseseeee
espejo my się skutecznie mijamy
Ostatnio edytowane przez Guest ; 16-05-2011 o 14:46