Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 35 z 35

Wątek: czy są tu mietkofanki ?

Chusteryczka Awatar rzezuchama
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

My od melkajowego MT tak naprawdę zaczęliśmy noszenie - najpierw pożyczonego, a potem już własnego, osobistego, wg naszego projektu. Teraz leży spokojnie i czeka na Józinka. Byle do lata!
    (choć przy J. oswoiłam wreszcie chustę wiązaną)
    Marta, mama Stasia - 2007 i Józina - 2010
    Stasiek poleca
    Błogosławiony, który nie mając nic do powiedzenia nie obleka tego w słowa. Julian Tuwim

Chustomanka Awatar dorcik81
    Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

dankin foty plissssss,ja też chcę popatrzeć na tą kolekcję
    starsza 27.11.2008
    młodsza 28.12.2010
    -Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.

Chustoholiczka Awatar dankin-82
    Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

dziołszki postaram się jak najszybciej zrobic ale najpierw muszę połapac bo kilka sztuk użyczyłam psiapsółce a dwa że mój D nie bardzo się orientuje ile mt jest na stanie i chciałabym żeby jednak tak zostało D
    K mama Kulki i Kropki

„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.

Chustoguru Awatar marta-la
    Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dankin-82 Zobacz posta
    dziołszki postaram się jak najszybciej zrobic ale najpierw muszę połapac bo kilka sztuk użyczyłam psiapsółce a dwa że mój D nie bardzo się orientuje ile mt jest na stanie i chciałabym żeby jednak tak zostało D
    A masz na to specjalną szafę czy pokój dla Mietków ? Trochę to pewnie miejsca zajmuje

Chustoholiczka Awatar mamaŁucji

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dorcik81 Zobacz posta
    MamaŁucji jak dobrze kojarzę to masz na stanie to różowo-brązowe cudo od Marty?
    Mam ten różowo brązowy od Marty...jest cudny, kojarzy mi się z japońskim malarstwem. Cudo...
    Ale, ale...właśnie dotarło do nas nowe dzieło Martusi-śliczny czarny mietek z rokowym The Cure i transcendentalną gwiazdą Jest duuuuuży i przytulny i ślicznie wykończony. Normalnie majstersztyk
    Za co lubię nasze mietki? Za wygodę(!!!!!!!), za piękne wykonianie, za detale, za kolory, za to, że każdy, naprawdę każdy ogląda się za nami na ulicy, za to, że mogę być blisko z córcią, że słyszę za głową jej gadanie(a nie gdzieś w wózku przy ziemi), za ten śmiech małej gdy wyciągam miecia z szafy a ona leci i go obejmuje...to wszystko jest cud, który dzieje się każdego dnia.
    "Bądź śmiały, inny, niepraktyczny, broń sedna swojego zamierzenia i twórczej wizji przed asekurantami, czcicielami frazesu i niewolnikami pospolitości". Sir Cecil Beaton
    [*]

Chustoholiczka Awatar dankin-82
    Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marta-la Zobacz posta
    A masz na to specjalną szafę czy pokój dla Mietków ? Trochę to pewnie miejsca zajmuje
    niestety upycham gdzie się da najwięcej jest w szafie D, wioadomo pod latarnią zawsze najciemniej

to co wyłapałam w domku, rewelacji nie ma

Uploaded with ImageShack.us

zdjęcie na szybkiego byla jakie ale chłop wraca właśnie z pracy więc się zgrzałam niesamowicie
    K mama Kulki i Kropki

„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.

Chustomanka Awatar Kirah
    Miejscowość
    Zielonki/Kraków

Domyślnie

wow, niezła kolekcja.
    mój mąż i teściowa są mietkofanami, noszenia w chuście odmawiają.
    osobiście wolę chusty, ale bardzo mnie kusi żeby uszyć swój własny, może wtedy pokocham.

za to bardzo lubię podaegi!

dokebu
    Guest

Domyślnie

Ale kwiecisto w tym Twoim stosiku Mietkowym, pięknie, no ależ ja jestem gapa przecież Ty same córcie masz pewnie na razie hi hi hi

Chustoholiczka Awatar mamaŁucji

Domyślnie

O ja pierdykam ale stos!
    "Bądź śmiały, inny, niepraktyczny, broń sedna swojego zamierzenia i twórczej wizji przed asekurantami, czcicielami frazesu i niewolnikami pospolitości". Sir Cecil Beaton
    [*]

Chustofanka Awatar Nastka55
    Miejscowość
    Suwałki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dankin-82 Zobacz posta
    niestety upycham gdzie się da najwięcej jest w szafie D, wioadomo pod latarnią zawsze najciemniej

to co wyłapałam w domku, rewelacji nie ma

Uploaded with ImageShack.us

zdjęcie na szybkiego byla jakie ale chłop wraca właśnie z pracy więc się zgrzałam niesamowicie
    gratulacje, pieeekny stosik
    Natalia mama Mikołaja (09.07.2010)

Chustonówka

Domyślnie

Ja też uwielbiam mt szczególnie za szybkość i prostotę obsługi. Dzięki temu mój maż też nosi a raczej nosiła bo starsza wyrosła a młodsza jeszcze za mała. Właśnie myślę o kolejnym zakupie żeby jeszcze starszą troszkę ponosić. Na razie mam cudo od melkaj no i nie mogę się doczekać kiedy młodsza dorośnie. Pewnie będę musiała czekać do wiosny
    Ostatnio edytowane przez effka ; 17-11-2010 o 15:02
    Hania VII 2008; Iga V 2010; Aniołek VIII 2011; córeczka X 2012

Chustomanka Awatar dorcik81
    Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

dankin rewelacyjna kolekcja (dwa mi bardzo znajomo wyglądają)
    ja najbardziej lubię MT za łatwość obsługi,nośność ( gdy dziecię przekracza magiczne 10 kg są niezastąpione) no i za to,że są unikatowe
    starsza 27.11.2008
    młodsza 28.12.2010
    -Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.

Chusteryczka Awatar Mika
    Miejscowość
    Wa-wa Jelonki

Domyślnie

kolekcja cuudoo ja mietka pokochałam dlatego że z chustą plecaczkową się nie dogadałam a dzieć ciężki już więc mietkiem łatwiej mi na plecy ciachnąć

Chustofanka Awatar pani_olo
    Miejscowość
    Warszawa, Bielany

Domyślnie

dankin-82 no padłam normalnie i nie wstaję! Nie myślałam, że aż tak?! I mnie dwa znajomo wyglądają

Chustofanka Awatar olivka
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

O rany julek, ale stos! A oprócz tego drugi stos chustowy?
    Cytat Zamieszczone przez dorcik81 Zobacz posta
    ja najbardziej lubię MT za łatwość obsługi,nośność ( gdy dziecię przekracza magiczne 10 kg są niezastąpione) no i za to,że są unikatowe
    No właśnie, zgadzam się w całej rozciągłości. Dla mnie MT to idealne połączenie wygody, nośności i miękkości. Są fajniejsze w wiązaniu od chusty, a jednocześnie otulają IMO tak samo dobrze (ja jestem fanką MT bawełnianiych/chustoMT/ MT z panelem z chusty - wszystko co jest miękkie, nośne, i daje się prać w pralce ) W przeciwieństwie do chusty nic się nie wrzyna w ramiona, w przeciwieństwie do ergo nie przeszkadzają sprzączki ani parciane pasy (teraz na kurtkę ergo się fajnie sprawdza, ale latem na cienką bluzeczkę zdecydowanie wolę MT). No i co do unikatowości nie ma dwóch zdań

www.kamome.eu - moje pluszaki

Uprawnienia umieszczania postów