Pokaż wyniki od 1 do 20 z 44

Wątek: reklamacja!Lena nie lubi chusty:(

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar tsumiko

Domyślnie

Co do karmienia,próbowałam wszystkiego,chodzić,leżeć,spokojnego miejsca...im jest bardziej głośna tym gorzej w związku z czym kilka razy dziennie dostaje midyfikowane a w nocy cyca co dwie godziny.

Chustomanka Awatar horpyna
    Miejscowość
    Zielone Płuca Polski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tsumiko Zobacz posta
    Co do karmienia,próbowałam wszystkiego,chodzić,leżeć,spokojnego miejsca...im jest bardziej głośna tym gorzej w związku z czym kilka razy dziennie dostaje midyfikowane a w nocy cyca co dwie godziny.
    U nas było podobnie niestety nie przetrwałyśmy kryzysu i jak mała skończyła 5 miesięcy podziękowała za cyca, nawet w nocy... ciężko mi było, ale butla wygrała. Mam nadzieję, że u Was zwycięży cyc! Kciuczę mocno i życzę wytrwałości!
    Co do chusty, to u nas na początku było trudno, ale potem Gabi pokochała chustę Dajcie sobie jeszcze szansę
    Gabuszka (02.2010) i Wituś (02.2013)

Chustomanka
    Miejscowość
    London, UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tsumiko Zobacz posta
    w ten wlasnie sposob moja Nina odstawila sie od piersi w wieku 4 miesiecy. do dzis slysze od wielu cyconawiedzonych, ze to niemozliwe, ze dziecko sie samo nie odstawia.
    a jednak.szkoda, ze zadna z tych madrali nie byla na moim miejscu i tego kilkutygodniowego horroru z karmieniem nie przezyla...

mamru
    Guest

Domyślnie

Tsumiko u mnie to samo Piotr nie chce być w chuście w ogóle. Od kilku dni drzemki tylko w wózku. Dobrze, że mam jeszcze inne "wkłady chustowe"

Chustoholiczka Awatar pszczoła
    Miejscowość
    Toruń

Domyślnie

No nie chce, to nie chce....Wiem, że łatwo mówić, ale przecież nic na siłę.
    Jedna z mam, która była u mnie na konsultacji, bardzo walczyła o noszenie, choć po kilka minut. Ostatnio mówiła mi, że odkąd mała weszła w okres lęku separacyjnego, daje się nosić. Może zaczekasz jeszcze z tą wyprzedażą?
    wspieram w rodzicielstwie

Doradczyni Noszenia ClauWi®
    Doradczyni po kursie podstawowym Die Trageschule ®

Chustonoszka
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

Moja Lenka tez nie chciała jesć w dzień jak była w wieku twojej u nas pomagało jak zaczynałam ją karmic pod koniec jej drzemki tzn zasysała się jeszcze w śpiąc - po 2 tygodniach przeszło.

Uprawnienia umieszczania postów