Strona 56 z 231 PierwszyPierwszy ... 646484950515253545556575859606162636466106156 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,101 do 1,120 z 4605

Wątek: Pruszków i okolice /od Ursusa po Żyrardów/

Chustomanka Awatar Me'shell
    Miejscowość
    warszawa, włochy

Domyślnie

My z Zośka na razie ani na spacer ani do LM bo my na wygnaniu wypoczynkowo-pracowym u teściów. I to nie byle gdzie bo w Zofiówce Ale machamy do Was wszystkich! I szykujemy sie na spotkanie po powrocie!
    Pochwalę się, że nabyłam drogą kupna nosidełko Tuli - oj podoba mnie się bardzo

Ściskamy! :*

Chustonoszka

Domyślnie

cobra masz zapchaną skrzynkę odp nie mogę wysłać na priva

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sylvia1 Zobacz posta
    cobra masz zapchaną skrzynkę odp nie mogę wysłać na priva

już właśnie skończyłam ją czyścić

Chustomanka Awatar choco
    Miejscowość
    Grodzisk Mazowiecki

Domyślnie

my po odpoczywamy po ecco spacerze, Tati śpi z tatusiem a ja się mleczkiem z miodem raczę
    było bardzo fajnie
    aga mama tatiany '09 i tamary '12

Chustoholiczka

Domyślnie

ubawiłam się do łez z pewnej wiadomości, którą dostałam

Wy "grupa podkowińska". któraż to sobie rzekomo nie życzy moich jakichkolwiek wypowiedzi w tym wątku tudzież jakichkolwiek spotkań z moją jakże uroczą osobą, to...? poproszę o jasną i czytelną informację i deklarację poszczególnych osób, gdyż nie sądzę aby jedna osoba wypowiadała się w imieniu wszystkich, a szczególnie tych, którzy mnie nie znają.

Gwoli wyjaśnień, sądziłam iż sprawa została dawno wyjaśniona, że całe nieporozumienie wynikało z faktu, iż spotkanie miało być w ramach "pomocnych chustomam" a nie "spotkania przy kawie" i że wszyscy uczestnicy owego feralnego spotkania są na tyle rozumnymi istotami aby zrozumieć na czym polegało moje rozczarowanie zaistniałą sytuacją.
    Tym bardziej jestem zaskoczona dziecinnym zachowaniem jednej z osób... a forum jest otwarte i każdy ma prawo do wypowiedzi.

BTW: a jakbym się pojawiła na jakimś ze spotkań, to co? obrzuciłybyście mnie sałatką czy co? oj dziewczyny dziewczyny, troszkę więcej dystansu, o który same tak kiedyś krzyczałyście
    I troszkę więcej humoru - bo z perspektywy czasu ja to widzę jako zabawny epizod, zważywszy na fakt, iż to nie ja was obraziłam a raczej wy mnie

Chusteryczka Awatar IzaBK
    Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

cobra - prosze nie puszczaj nam tutaj brzydkich bąków. Napisałam do ciebie na priva, bo uznałam, że może niekoniecznie należy prać brudy publicznie i nadal tak uważam.

Oczywiście, że forum jest otwarte, ale istnieje netykieta, a jak zauważyłam tu na forum raczej się jej przestrzega.
    G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998

NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

konsultacje także poprzez SKYPE

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez IzaBK Zobacz posta
    cobra - prosze nie puszczaj nam tutaj brzydkich bąków. Napisałam do ciebie na priva, bo uznałam, że może niekoniecznie należy prać brudy publicznie i nadal tak uważam.

Oczywiście, że forum jest otwarte, ale istnieje netykieta, a jak zauważyłam tu na forum raczej się jej przestrzega.
    ja słowem nie napisałam o kogo chodziło ale skoro sama się przyznałaś to gratuluję i nadal uważam, że chciałabym się upewnić, iż masz poparcie WSZYSTKICH. Niestety w naszym kraju ludzie mają tendencje do uważania, iż reprezentują całość narodu podczas gdy zazwyczaj jedynie jakąś jego część

Niemniej jednak ja się kłócić nie zamierzam. Za nieporozumienie przeprosiłam w innym wątku i nie rozumiem, dlaczego nadal jesteś obrażona. Ale oczywiście masz do tego prawo. Chyba, że Ci umknął ten fakt, więc powtórzę, że przepraszam te osoby, które mogły się poczuć obrażone moimi wypowiedziami, tym bardziej iż nie miały one na celu obrażanie nikogo a jedynie przedstawienie mojego punktu widzenia FORUM a nie ludzi jako takich. I ja również wybaczam wszystkim, którzy usilnie starali się mnie obrazić.

Chustomanka Awatar choco
    Miejscowość
    Grodzisk Mazowiecki

Domyślnie

obiecywałam sobie, że nie będę tego roztrząsać ale cóż...

cobro
    myślę, że odczucia nas obecnych na "feralnym spotkaniu" byłyby inne gdyby nie pewien watek, w którym postanowiłaś jadu swego ulać. imo powinnaś była nas poinformować o swoim rozczarowaniu w wątku, w którym się teraz znajdujemy np.
    nie przypominam sobie czym tak Cię obraziłyśmy ale może nie jestem wystarczająco rozumną istotą

jak dla mnie koniec tematu, mimo że sprawa raczej nie została wyjaśniona.

Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

cobra - coś ci się chyba z przepychankami partyjnymi pomyliło..
    przypominam, że to tylko forum. Wchodzimy tu dla przyjemności i rozrywki. Ty zaglądasz do tego akurat wątku tylko po to, żeby prowokować. I to własnie mi się nie podoba, bo psujesz przyjemność i zakłócasz rozrywkę.
    Ujawniłaś ostatecznie swoje zamiary pisząc na wątku o moim privie.

PS że też chce mi się marnowac palce na puste dysputy - KARMIĘ TROLLA!!

choco - a jednak nie przyjechałąś po wózek !! rozumem, że Tatuś też nosił Tati? czy go zaraziłyście i nie miał siły?

Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

Chustomanka Awatar choco
    Miejscowość
    Grodzisk Mazowiecki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez IzaBK Zobacz posta
    choco - a jednak nie przyjechałąś po wózek !! rozumem, że Tatuś też nosił Tati? czy go zaraziłyście i nie miał siły?
    nie przyjechałam bo jak zwykle gnaliśmy na ostatnią chwilę, poza tym jeszcze bym go popsuła
    tatuś nie nosił bo pojechał do roboty, ale dałam radę

szłyśmy sobie z tysiulą a maluchy na naszych plecach za łapki się trzymały

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

nic się nie stało, po prostu wszyscy dziś późno wstali

0 ząbków

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

Me'shell Kochana!
    LM chyba mieszka pomiędzy Zofiówką a Wwą
    może się okazać, że masz bliżej niż niektóre z nas

---------------------------

no i musiałam sobie poodsłaniać wypowiedzi cobry, żeby zrozumieć dialog (co chyba dość jasno wskazuje jaki mam stosunek do pojawiania się Twego na forum, zwłaszcza w tym wątku)
    dlaczego? skąd moja niechęć? bo nigdy nie mogłam zrozumieć tego dysonansu pomiędzy tym co Cię przed, po i w Podkowie spotkało, Twoimi wypowiedziami TU, a tym co napisałaś w "huzia..."

i wiesz... to chyba nie jest tak, że żale, pretensje i zarzuty, które wypisałaś w "huzia..." zostały "wyczyszczone i zapomniane" przez wszystkich, którzy je przeczytali tylko dlatego, że chcesz, żeby tak było...
    choć może się mylę

skoro pytasz wszystkim, odpowiem ja, za siebie - co bym zrobiła, gdybyś przyjechała do Podkowy?
    bo ja wiem... chyba zapytałabym Cię kto Cię zaprosił bo jakoś tak mi się wydaje, że kiedy pojawia się propo jakiegoś spotkania, to się odliczamy/zapraszamy Osoby Nowe, więc wszyscy goście znają listę tychże.
    a gdyby się zrobiło nieprzyjemnie (a z tego co tu możesz w wypowiedziach naszej trójki wyczytać - mogłoby), pewnie (jako teoretyczna gospodyni i organizatorka) musiałabym Cię poprosić o opuszczenie spotkania. nie mają one charakteru otwartego. to prywatne spotkania koleżanek wirtualnych i realnych.

rzucać sałatką od Hexi? never!

---------------------------

"Nowe" Dziewczyny przepraszam za te smrodki wątkowe... generalnie bardziej miałam plan na dobre już zamknąć temat feralnej sprawy wiosennej i nigdy do niej nie wracać na naszych spotkaniach, czy też w tym wątku... no ale... jakoś się nie udało...
    Ostatnio edytowane przez mi. ; 12-09-2010 o 02:08

Chustonoszka

Domyślnie

ale o co kaman? nieważne. Ja tam chętnie poznam was wszystkie i te z podkowy (nota bene też mam do niej bliziutko po polonych drogach jakieś 10 km) i te nie z podkowy

Chustomanka Awatar choco
    Miejscowość
    Grodzisk Mazowiecki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sylvia1 Zobacz posta
    Ja tam chętnie poznam was wszystkie
    sylvia i bardzo dobrze bo my faaajne jesteśmy

stawiam kawkę i rogaliki z dżemem i życzę miłego dnia

Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez choco Zobacz posta

stawiam kawkę i rogaliki z dżemem i życzę miłego dnia
    mniam

dzień szary, ale ma nie padać.. my niedługo lecimy na festyn poepatowac troche chustą w tłumie

me'shell - a jak zofiówczanie na Was reaguja? chwalisz im się swoim tuli czu chustą raczej?

Chustomanka Awatar agapee
    Miejscowość
    Warszawa Włochy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mi. Zobacz posta
    hej agapee
    wiesz co... możemy spróbować, ale pewnie rozpoznamy się po chustach, nie?
    No właśnie nie, ja mam dwuipółlatka. Nie noszę go w chuście na takie dystanse
    Widziałam kilka zachustowanych osób, ale nie zagadnęłam ..... teraz żałuję.
    Agata-mama-Kubusia (18.04.08)

Miejscowość
    Warszawa Włochy

Domyślnie

dziewczyny, może to trochę dziwne, ale ja w zasadzie nie wiem jak wyglądają Wasze spotkania. Spotykacie się u kogoś w domu?

Domyślnie

Agapee czesc.
    Sylvia1, rzeczywiście blisko masz A w jakim wieku Twoje dziecko/dzieci?
    mi., me'shell - zależy gdzie ta Zofiówka, bo zumi pokazuje mnóstwo miejscowości o tej nazwie...
    No to jak, kto się pisze do mnie na czwartek?

edit:
    agapee, wcześniej spotykałyśmy się w Podkowie, w domu, ale nie prywatnym - miejscówkę załatwiła mi. Ale na razie Podkowa jest niedostępna, więc szukamy innych możliwości. Ja zapraszam do siebie, link pokazujący wioskę gdzie mieszkam był kilka postów temu.
    Ostatnio edytowane przez LittleMonster ; 12-09-2010 o 12:44
    As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk

Miejscowość
    Warszawa Włochy

Domyślnie

Ja się piszę! na którą i co przynieść?

Chustomanka Awatar choco
    Miejscowość
    Grodzisk Mazowiecki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agapee Zobacz posta
    Widziałam kilka zachustowanych osób, ale nie zagadnęłam ..... teraz żałuję.
    a nas widziałaś może moja Tati była w manducy a tysiula z Frankiem w tęczowej la poche

Cytat Zamieszczone przez LittleMonster Zobacz posta
    No to jak, kto się pisze do mnie na czwartek?
    ja już się pakuję a poważnie to jeśli ktoś nas przygarnie () no i wykuruję się zupełnie do czwartku to baaardzo chętnie

mam tylko nadzieję, że całkiem się nie rozłożę bo przecież w weekend sabat chustowy

Uprawnienia umieszczania postów