ha jakby tylko o tory chodziło to może jakoś bym się w sobie zebrała![]()
ha jakby tylko o tory chodziło to może jakoś bym się w sobie zebrała![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12
Witam, jestem chętna na spotkanie, jestem z Pruszkowa.Przyszły tydzień mam jeszcze wolny, potem niestety wracam do pracy
![]()
Ja bym się spotykała w ciemno, tylko pod warunkiem dobrej pogody - wtedy nawet kiepski lokal można zamienić na trawkę.
Tylko Hektor jest już duży, więc nawet jakby był jakiś problem, np. niezbyt czysta podłoga, brak miejsc do siedzenia, to on się już nie czołga...
Ja się zgadzam na wszystko, myślę, że to zależy Dziewczyny od Was, bo macie młodsze dzieciaki.
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
Słuchajcie, możemy i w ciemno.
To może zróbmy Sprężynce miłe pożegnanieczasu bezpracowego i spotkajmy się w nadchodzącym tygodniu. Ja mogę w środę lub w piątek. A Wy?
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
Środa i piątek dla mnie też ok. Tylko na razie pogoda na środę zapowiada się średnio ciepła (14 st), a na piątek cieplejsza. W oba dni niewielkie ryzyko opadów.
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
Moje Drogie - ja mam tylko jedną prośbę: gdyby spotkanie miało się odbywać w "Domu W Podkowie Leśnej", to najpóźniej jutro muszę zacząć w tej kwestii działać.
Eh, a ja akurat w środę mam lekarza, a w piątek fryzjeraChyba że po południu - w środę mogę od 16, w piątek - od 14. Wtorek i czwartek mam cały wolny.
A jeśli chodzi o park, to za oknami mam Park Potulickich![]()
To może sobota??
Albo środa rano... Muszę być o 12 w Warszawie, na Mokotowie. A młoda wstaje o 6![]()
Ostatnio edytowane przez sprezynka ; 25-04-2010 o 20:08
dziewczyny, ponieważ ja nie mogę się zadeklarować na 100%, poczekam na termin przez Was ustalony i postaram się być![]()
ja - tylko do 15 i tylko w dni powszednie. Jak monsz wraca z pracy, to z nim rodzinnie chce spedzac czas
od srody ma urlop, wiec ja nie bardzo.. ale w pon lub wt - chetnie.
sprezynka - w anielinie mieszkasz?
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
Podobnie jak sprezynka zaraz wracam do pracy. Zaraz tzn po długim weekendzie majowym ale bardzo chętnie bym się z Wami spotkała. Tak sobie pomyślałam, że zapytam dziś w przedszkolu mojej Maryni czy byłaby możliwość zorganizowania spotkania chustomam. Przedszkole prowadzą siostry zakonne i są bardzo prorodzinne, a obok jest Caritas więc może coś by się znalazło. Tylko myślałam bardziej o sobocie. Jeśli udałoby się wynająć salkę przedszkolną to starsze rodzeństwo i tatusiowie do opieki chętnie widziani, a poza tym Żelazowa Wola "za rogiem", polecam) Co Wy na to?
cześć ustysia![]()
ja od pt popołudniu mam M w domu, więc pragnę rodzinnie. zatem w soboty, to tylko w trójkę się piszemy. aczkolwiek tę sobotę mamy już zaplanowaną.
dziewczyny to może podsumujmy, która kiedy może
IzaBK w dni powszednie do godz 15:00
sprezynka weekendy
ustysia weekendy
mi.
LittleMonster
kilolek
chocoblok teoretycznie każdy termin jest ok
tyle wyłapałam
jeśli jesteście w stanie określić dni, w które na pewno są na TAK to może Iza by w pierwszy post wrzuciła, żeby łatwiej było szukać.
raczej małe szanse żebyśmy wszystkie się zebrały w jednym terminie, ale myślę że warto jak i 3-4 się spotkają.
jeśli macie pomysł na jakieś miejsce pod chmurką to też piszcie. ja przypuszczam, że pod koniec tyg+sobota będę mobilna (bo mąż w domu), więc w razie czego się piszę.
No więc, rozmawiałam z siostrą i bardzo się ucieszyła na pomysł zorganizowania spotkania w przedszkoluNie wiem co ewentualnie potrzeba przygotować na takie spotkania no i nie wiem czy salka byłaby odpłatna. Jutro mamy omówić szczegóły. oczywiście zaznaczyłam, że pytam orientacyjne i że nie wiem czy do spotkania dojdzie, więc jakby co dajcie znać. Niedaleko przedszkola jest ogródek jordanowski. Więc jeżeli znalazłyby się chętne to zapraszam do Sochaczewa na chustowiązanie
A może któraś z mam z Klubu Kangura by tez przyjechała?