W końcu kawał porządnej szmaty Didek zrobiłmnie się podobają te zdjęcia, zwłaszcza zbliżenia, inne niż wszystko, ciekawa jestem czy to będzie drogi unikat w przyszłości
![]()
W końcu kawał porządnej szmaty Didek zrobiłmnie się podobają te zdjęcia, zwłaszcza zbliżenia, inne niż wszystko, ciekawa jestem czy to będzie drogi unikat w przyszłości
![]()
podoba mi się jeszcze bardziej
kiedy, kiedy ten beton do nas do leci?![]()
M.06.2009 B.01.2015 M.06.2016
straszna... co to za chusta jak nie otuli dziecka![]()
Magdalena - jestem chustoholiczką...
To choroba przekazana genetycznie... moja prababcia chustowała, moja babcia motała, moja mama nosiła....
i ja jestem nosicielką...
co spojrze na jakies indio to mi sie didymosa odechciewa, nigdy sie chyba nie polubimy. Takie toto nudne robią, takie niemieckie...
E. 2009
"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski
niepodoba mi sie zupełnie :/ i coś czuje ze bedzie topora i ciężka do współpracy a łamanie bedzie trwało wiecznie :/
chyba podzieli los wisni coś czuje ....
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
no wiązanie to się pani nie udało hłe hłe
poprostu grubaśny len sztuka nówka prosto z pudła.
myślę, że fajny będzie. jak indiacz 50%
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
mi się bardzo na fotkach podoba, bardzociepły odcień, idealny na jesień. i jak się bliżej przyjrzeć, to rzeczywiście jakby słonko zachodziło w tym wzorku. bardzo mi się podoba wizualnie
ale nie przepadam za tak sztywnymi szmatami, męczy mnie ich wiązanie... wolę przytulne wełenki
choć pewno uśmiechnę się do Was kiedyś o pożyczkę, żeby jeno dotknąć i poczuć
![]()
Może ja poratuję:
http://community.livejournal.com/cho...p/1439651.html
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
Michalina 03.02.2009.
Bywasz piekącym jadem trollów / Na internetowym forum /Vivat Polonia frustrata! Vivat Dąs Psychopata!
Jam nieudacznik grafoman i śmieć
Tylko ty możesz być bogiem - na wszystkich podnosisz nogę
I załatwiasz te sprawę jak pies
a mi bardzo sie podobaja te zdjecia - zwlaszcza w zblizeniu, kolorek tez sliczny. Ciekawe czy i kiedy do mnie dotrzeMnie tez troche przeraza ta grubosc, ale mysle, ze kilka pran tu pomoze - a zdjecia byly robione na chuscie prosto z pudelka, bez prania, wiec nic dziwnego, ze takie sztywne. Z drugiej strony jeszcze zadna gruba chusta u mnie nie zagoscila na dluzej, wiec zobaczymy jak bedzie z ta
![]()
Agata - Hashimotka, mama Macka (Styczen 2008) i Julia (maj 2014)